Samuel L. Jackson és Chris Rock nem viccelnek az új Fűrészben [18+]

2021. március 31. 23:55 - -Szűcs Gyula-

A Spiral: From The Book of Saw kőkemény horror lesz - itt a hátborzongató trailere!

saw_samuel_l_jackson.jpg

Idén májusban Spirál: Fűrész hagyatéka (Spiral: From the Book of Saw) címmel támad fel a Fűrész franchise! Ráadásul nem is akárki hozza vissza a sírból a patinás horrorszériát, hanem a Fűrész 2-3-4 rendezője, Darren Lynn Bousman. Az új rész főszereplői ráadásul Chris Rock és Samuel L. Jackson lesznek, akik ezúttal egyáltalán nem azokat a vicces, harsány fickókat alakítják, akiket a korábbi filmjeikben. Nem hiszed? Nézd meg a lenti, igencsak brutális előzetest!

Az új rész főszereplője Ezekiel "Zeke" Banks nyomozó (Chris Rock), aki a nagy megbecsülésnek örvendő, nyugalmazott rendőr apja (Samuel L. Jackson) árnyékában kénytelen együtt dolgozni újonc társával, William Schenkkel (Max Minghella), akivel épp egy hátborzongató gyilkosságsorozat hátterére próbál fényt deríteni. Ám ahogy egyre jobban alámerül a kísérteties eseményekbe és a város szörnyű múltjába, Banks nyomozó akaratlanul is részese lesz a nagy rejtélynek, és csakhamar egy őrült gyilkos morbid játékában találja magát...

A Spiral: From the Book of Saw-t május 27-től elvileg Magyarországon is bemutatják a Freeman Film forgalmazásában - reméljük, akkor már nyitva lesznek a mozik, és akik megkapták az oltást, mehetnek borzongani! (via Geektyrant)

TETSZETT A POSZT? LÁJKOLD ÉS KÖVESD A NERDBLOG FACEBOOK-OLDALÁT, ÍGY SOSEM MARADSZ HORRORFILMES, KÉPREGÉNYES ÉS RETRÓ KONTENT NÉLKÜL!

Imádtál anno minden könyvet, amire rá volt írva, hogy „félelmetes fantáziajáték”? Faltad a '90-es években a Kaland, Játék, Kockázat sorozatot? Akkor az Allansia bérgyilkosai, A veszedelem kikötője és Az országút harcosa is neked szól! Rendeld házhoz mindhármat még ma, amíg a készlet tart!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nerdblog.blog.hu/api/trackback/id/tr1316487414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
Helló