Még van két heted behúzni a májusi ingyenes PlayStation-játékokat!

2021. május 16. 11:37 - -Szűcs Gyula-

PS4-eseknek itt a Battlefield V és a Stranded Deep, de csak ha van PS Plus előfizetés!

battlefield_v.jpg

Május 31-ig még minden PlayStation Plus előfizetéssel rendelkező PS4 tulajdonos behúzhatja a könyvtárába a Battlefield V-öt és a Stranded Deepet, a PS5-tulajok pedig az iménti kettő mellé egy harmadik ingyenjátékot is kapnak, nevezetesen a Wreckfestet.

A 2018-as Battlefield V már a franchise sokadik lövöldözős játéka volt a sorban, ám a rajongók nagy örömére az Electronic Arts itt végre visszatért a gyökerekhez, vagyis a második világháborúhoz. A népszerű multyplayer mód mellett az egyjátékos kampány is igen érdekesre sikeredett, mivel az úgynevezett War Story-rendszerben egy-egy karakterközpontú fejezetben küzdhetjük végig a második világháborút a norvég ellenállók és a szövetséges katonák oldalán. Sőt, a franchise történetében először nyílik lehetőségünk arra is, hogy a sztori módban egy német tiszt egyenruhájába bújjunk!

A Stranded Deep (ami PC-re már 2015-ben kijött, PlayStationön viszont csak 2020 óta elérhető) egy kissé furcsa anti-FPS, ahol egy hajószerencsétlenség túlélőjeként a puskánkkal kókuszdiókat lődözhetünk a fákról, a baltánkkal pedig leginkább a tűzifának való pálmákat csapdoshatjuk... No persze cápákkal és polipokkal is kell benne harcolni. A PS5-tulajoknak ingyen behúzható Wreckest pedig a Bugbear Entertainment és a THQ Nordic PC-re már 2018-ban kiadott autóversenyes játéka, ahol a kasznitörő roncsderbiket és a Full Throttle arénajelenetét idéző izgalmakban lehet része a benzingőz imádóinak.

TETSZETT A POSZT? LÁJKOLD ÉS KÖVESD A NERDBLOG FACEBOOK-CSOPORTJÁT, ÍGY SOSEM MARADSZ VIDEÓJÁTÉKOS, FILMES ÉS KÉPREGÉNYES KONTENT NÉLKÜL!

Mindened a kaland és a játék? Imádod a szörnyeket és az autószörnyeket? Faltad a Kaland, Játék, Kockázat-könyveket a '90-es években? Akkor az Allansia bérgyilkosai, A veszedelem kikötője és Az országút harcosa is neked szól! Rendeld házhoz mindhármat, amíg a készlet tart!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nerdblog.blog.hu/api/trackback/id/tr2716523818

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

solar flare 2021.05.17. 15:15:15

Inkább arra adjatok tippeket, honnan lehetne PS5-öt venni, emberi áron :)
süti beállítások módosítása
Helló