Az Alien Dallas kapitánya 87 évesen is odadörrent a puskával, ha kell

2021. augusztus 22. 11:13 - -Szűcs Gyula-

Kijött egy új előzetes Tom Skerritt East of the Mountains című neo-westernjéhez

tom_skerritt_trailer_east-of-the-mountains.jpg

Napokon belül 88 éves(!!!) lesz a Nostromo űrhajó Bee Gees-frizurás, örökifjú Dallas kapitánya, Tom Skerritt, aki a mai napig aktívan dolgozik, és sorra forgatja az újabb és újabb filmeket. Legutóbb például neo-westernt forgatott az East of the Mountains című, 2000-ben kiadott bestseller regényből, melynek szerzője nem más, mint a Hó hull a cédrusra írója, David Guterson. A számos fesztiválon megsüvegelt filmhez nemrég jött ki egy új előzetes. Íme:

Tom Skerritt egy Ben Givens nevű, frissen megözvegyült, nyugdíjas szívsebészt alakít a filmben, aki épp megtudja, hogy végső stádiumú rákos. A jó doktor úgy dönt, hogy hírt még a lányával (Mira Sorvino) sem osztja meg, helyette inkább felkerekedik, és a kutyájával együtt visszatér gyermekévei színhelyére, Kelet-Washingtonba, hogy ott élje meg egy keményen átdolgozott élet utolsó napjait. Az utazás azonban nem úgy sül el, ahogyan Givens doktor eltervezte: az ismerős táj számos régi emléket idéz fel benne, és a kapcsolatba kerül egy kedves idegennel (Annie Gonzalez) is. Csakhogy ezen a festői tájon bizony rosszat akaró emberek is élnek - a doktor kiskutyája megsérül, és előkerülnek a puskák is... Amerikai premier: szeptember 24.

east-of-the-mountains-poster.jpeg

(a Geektyrant nyomán)

TETSZETT A POSZT? LÁJKOLD ÉS KÖVESD A NERDBLOG FACEBOOK-CSOPORTJÁT, ÍGY SOSEM MARADSZ FILMES, TÉVÉSOROZATOS ÉS KÉPREGÉNYES KONTENT NÉLKÜL!

A ''80-es évek óta imádod az Alien-filmjeit? Faltad anno a Kaland, Játék, Kockázat-könyveket? Mindened a retró? Akkor az Allansia bérgyilkosai, A veszedelem kikötője és Az országút harcosa is neked szól! Vedd meg mindhármat még ma, amíg a készlet tart!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nerdblog.blog.hu/api/trackback/id/tr3016667026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
Helló