Benedict Cumberbatch kultgyanús westernt forgatott a Netflixnek

2021. augusztus 29. 02:14 - -Szűcs Gyula-

Itt a The Power of the Dog izgalmas trailere – Kirsten Dunst is szerepel benne!

the_power_of_the_dog.jpg

Azt már megszokhattuk, hogy a megnyerő fizimiskájú Benedict Cumberbatch a filmjei és tévésorozatai 98%-ában pozitív figurákat alakít (lásd Sherlock Holmes, Dr. Strange és társai). Most viszont a Sötétségben – Star Trek főgonosza és a Hobbit-filmek Smaugja mellé egy újabb negatív karaktert fog eljátszani a világszerte kedvelt, kiváló brit színész: ő ugyanis a főszereplője a Netflixen december 1-én debütáló The Power of the Dog című westernfilmnek. A Jane Campion rendezésében és forgagtókönyve alapján elkészített filmben a Pókember-filmek sztárja, Kirsten Dunst lesz a partnere. Íme a napokban befutott, új előzetes – ami úgy is eszelősen jó, hogy Cumberbatch lényegében semmi mást nem csinál benne, csak szúrósan néz és idegesítően fütyörészik!

A majdnem száz évvel ezelőtt, 1925-ben játszódó The Power of the Dog történetének főszereplője Phil Burbank (őt alakítja Benedict Cumberbatch), a karizmatikus, de kiállhatatlan természetű montanai farmer, aki rettegést és félelemmel vegyes tiszteletet vált ki mindenkiből a környezetében. Amikor Phil testvére bemutatja az új feleségét, a nemrég megözvegyült Rose-t (őt alakítja Kirsten Dunst) és annak kamasz fiát, a morózus Phil pokoli érzelmi terrornak veti alá őket... A film Thomas Savage azonos című regénye nyomán készült. (a Geektyrant nyomán)

TETSZETT A POSZT? LÁJKOLD ÉS KÖVESD A NERDBLOG FACEBOOK-CSOPORTJÁT, ÍGY SOSEM MARADSZ FILMES, TÉVÉSOROZATOS ÉS KÉPREGÉNYES KONTENT NÉLKÜL!

Imádod a vad vidékeken játszódó, izgalmas történeteket? Akkor az Allansia bérgyilkosai, A veszedelem kikötője és Az országút harcosa is neked szól! Rendeld házhoz mindhármat még ma, amíg a készlet tart!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nerdblog.blog.hu/api/trackback/id/tr7016673694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
Helló