Sorozat készült a Tudom, mit tettél tavaly nyáronból – itt a trailere!

2021. szeptember 19. 14:20 - -Szűcs Gyula-

Véres és fülledten erotikus szériát ígér az Amazon, de Jennifer Love Hewitt nélkül

i_know_what_you_did_last_summer.jpg

Jómagam ahhoz a generációhoz tartozom, aki anno a '90-es évek végén a fél osztállyal jegyet váltott a Sikolyra, a Tudom, mit tettél tavaly nyáronra, meg a folytatásaikra, és ládaszám hordtak haza a 2000-es évek elején még vígan prosperáló(!) videótékákból lényegében bármit, aminek a kazettatokján dögös csajokat és jóképű srácokat rémisztgetett az épp aktuális álarcos sorozatgyilkos. Épp ezért nagyon megörültem, amikor kiderült, hogy az Amazon Prime tévésorozatban folytatta (illetve remake-elte meg) Jennifer Love Hewitt és Freddie Prinze Jr. „klasszikusát”, az 1997-es Tudom, mit tettél tavaly nyáront. Igaz, ebből a verzióból a '90-es évek emblematikus színészpárosa már kimaradt, elvégre bármennyire is fiatalosak maradtak, azért 40 felett már bajosan alakíthatnak 18-20 éveseket...

A sorozatverzióban helyettük olyan sztárok rúgják össze a patkót a titokzatos sorozatgyilkossal, mint Madison Iseman, Brianne Tju, Ezekiel Goodman, Ashley Moore, Sebastian Amoruso, Fiona Rene, Cassie Beck, Brooke Bloom és Bill Heck. Az viszont alapsztori vajmi keveset változott: egy évvel az érettségi bankett éjszakáján történő halálos kimenetelű autóbaleset után brutális gyilkos kezdi el üldözni az egykori középiskolásokat. Miközben a fiatalok megpróbálják kideríteni, hogy ki tör az életükre, egyre-másra bukkannak felszínre a múltjuk sötét titkai. Íme a hivatalos előzetes:

Az új Tudom, mit tettél tavaly nyáron-sorozat november 12-én debütál majd az Amzon Prime-on. Alig várjuk! (via Geektyrant)

TETSZETT A POSZT? LÁJKOLD ÉS KÖVESD A NERDBLOG FACEBOOK-CSOPORTJÁT, ÍGY SOSEM MARADSZ HORRORFILMES, TÉVÉSOROZATOS ÉS KÉPREGÉNYES KONTENT NÉLKÜL!

Imádsz mindent, ami '90-es évek? Faltad anno a Kaland, Játék, Kockázat-könyveket? Akkor a Visszatérés a Tűzhegyhez, A veszedelem kikötője és Az országút harcosa is neked szól! Rendeld meg mindhármat még ma, közvetlenül a kiadótól - amíg a készlet tart!

chameleon_comix_2021_fall.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nerdblog.blog.hu/api/trackback/id/tr3416693570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

para_noir 2021.09.20. 13:57:30

Nem hangzik túl izgalmasnak.
süti beállítások módosítása
Helló