Pokolian jó trailer jött ki az Achoura című horrorfilmhez

2021. december 05. 23:00 - -Szűcs Gyula-

Egy marokkói legenda megelevenedett réme terrorizál benne egy baráti társaságot

horror_film_achoura.jpg

A Dark Star Pictures kihozott nemrégiben egy új előzetest az Achoura című, Amerikában december 14-én debütáló horrorfilmhez, amelyben egy szörnyűséges lény, egy marokkói legenda rémisztő megelevenedése bukkan fel újra, hogy négy gyerekkori barátot terrorizáljon. Íme a trailer:

A filmben négy gyerekkori jó barát újra találkozik, amikor egyikük, aki 25 évvel korábban eltűnt, hirtelen visszatér az életükbe. Együtt kell szembenézniük fiatalkoruk rémisztő eseményeivel, és meg kell küzdeniük egy szörnyű legendából született szörnyeteggel.

Az Achourát Talal Selhami rendezte, aki szerint a mostani, sajnálatos világméretű pandémia kifejezetten segíti a horrorfilmek népszerűségét, szerinte ugyanis „szociológiailag bizonyított, hogy a fantasy és a horror zsáner mindig is meg-megújuló érdeklődésnek örvendett a közönség és a kritikusok körében a társadalmi és gazdasági zavarok idején”.

(via Gektyrant)


achouraposter.jpeg

achouraposter_2.jpeg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nerdblog.blog.hu/api/trackback/id/tr216774812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
Helló