Szívmelengető előzetest kapott a Harry Potter reunion

2021. december 20. 22:00 - -Szűcs Gyula-

20 éves a kultikus varázslótanoncos regénysorozat filmváltozata, a Bölcsek köve

image001.jpg

Óriási hírünk van minden Harry Potter-rajongónak: 2022 januárban itthon is elérhető lesz az HBO GO kínálatában a Harry Potter 20. évforduló: Visszatérés Roxfortba (Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts), amelyben Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Emma Watson Chris Columbus rendező valamint a Potter-filmek további sztárszereplői megünnepelik a sorozat első filmje, a 2001-es Harry Potter és a bölcsek köve bemutatásának 20. évfordulóját!

Az ünnepléshez csatlakoznak a filmek további szereplői: Helena Bonham Carter, Robbie Coltrane, Ralph Fiennes, Jason Isaacs, Gary Oldman, Imelda Staunton, Tom Felton, James Phelps, Oliver Phelps, Mark Williams, Bonnie Wright, Alfred Enoch, Matthew Lewis, Evanna Lynch, Ian Hart és sokan mások. A Harry Potter 20. évforduló: Visszatérés Roxfortba tiszteleg a filmkészítés varázsa előtt, és megemlékezik arról az összetartó családról, amely a Warner Bros. londoni stúdiójában létrejött két évtizeddel ezelőtt. Emellett a műsor megünnepli a Harry Potter-filmek páratlan hagyatékát is, azt a feledhetetlen csodát, ami világszerte kitörölhetetlen a családok és rajongók szívéből, emlékeiből és képzeletéből.

„A Harry Potter és a bölcsek köve bemutatása óta egy hihetetlen utazáson veszünk részt, varázslatos volt követni, ahogyan a történet egy lenyűgöző, összetett világgá nőtte ki magát” – mondja Tom Ascheim, a Warner Bros. gyerek- és ifjúsági tartalmakért és klasszikus filmekért felelős vezetője. „A műsor mindenki előtt tiszteleg, akinek az életére hatással volt ez a kulturális jelenség. Kezdve a tehetséges szereplőktől és stábtagoktól, akik szívüket-lelküket beletették ezekbe a filmekbe, egészen a szenvedélyes rajongókig, akik húsz éve életben tartják a Varázsvilág szellemiségét.”

„Tényleg érződik a varázslat a levegőben, amikor ez a csodálatos szereplőgárda visszatér az eredeti roxforti helyszínekre, ahol 20 évvel ezelőtt minden elkezdődött. Az izgalom szinte tapintható, ahogy a rajongóikkal elindulnak ezen a különleges és személyes utazáson, melynek során fény derül arra, hogy hogyan készültek ezek a hihetetlen filmek” – vélekedik az executive producer, Casey Patterson.

A műsor gyártója a Warner Bros. Unscripted Television a Warner Horizon közreműködésével, a helyszín az ikonikus „Warner Bros. londoni stúdióbejárás – Így készült a Harry Potter” elnevezésű kiállítás. A Harry Potter 20. évforduló: Visszatérés Roxfortba executive producere Casey Patterson a Casey Patterson Entertainment képviseletében, valamint a Pulse Films.

image002.jpg

(via HBO / Warnermedia.com)

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nerdblog.blog.hu/api/trackback/id/tr7416789178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
Helló