Őrült jó trailert kapott a Dr. Strange in the Multiverse of Madness

2021. december 22. 19:48 - -Szűcs Gyula-

Sajna csak 2022-ban láthatjuk Doctor Strange az őrület multiverzumában címmel

 doctor_strange.jpg

Igazából még fel sem ocsúdtunk abból, hogy Pókember és Doctor Strange együtt mentik meg a világot a pusztulástól a múlt hét óta már a magyarországi plázákban is vetített Pókember: Nincs hazaútban, máris itt a folytatás, ami sajnos még nagyon sokára 2022. májusában kerül világszerte a mozikba. De addig is itt egy igencsak friss és igencsak ütős előzetes hozzá a Marvel stódiótól:

Érdekesség, hogy ennek a Marvel-blockbusternek a rendezője egyébként nem az első Doctor Strange-filmet jegyző Scott Derrickson, hanem az Evil Dead- és Pókember-filmeken edződött Sam Raimi. Ami egyébként nem is annyira ördögtől való ötlet, hiszen Doctor Strange ezúttal egy varázslásban szintén járatos kollégájával, a Bosszúállók-tag Wanda Maximoff-fal, azaz a Skarlát Boszorkánnyal ered majd a multiverzum mágikus anomáliáinak nyomába. Alig várjuk – remélhetőleg a híres-hírhedt varázskönyv, a H.P. Lovecraft őrült fantáziájában megírt Necronomicon is felbukkan majd a történetben egy rövidke cameo erejéig!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nerdblog.blog.hu/api/trackback/id/tr4516790946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
Helló