Jöhet egy jó kis western-horror a Sikoly-filmek sztárjával? [18+]

2022. január 16. 13:45 - -Szűcs Gyula-

David Arquette is feltűnik a Ghosts of the Ozarks félelmetes előzetesében

ghosts_of_the_ozarks.jpg

Már a hazai mozikban is nagy sikerrel vetítik az új Sikolyt, de a horrorfilmek szerelmesei hamarosan egy másik kultgyanús produkcióban is viszontláthatják a rettegő David Arquette-et. Február 3-án érkezik ugyanis az amerikai filmszínházakba, valamint az online platformokra a Ghosts of the Ozarks, ami az eddigi kritikák szerint mesterien ötvözi a westernt és a horrort. Íme az előzetese:

A történet lényegében az USA déli államaiban régóta népszerű kísértethistóriák mesteri újragondolása. Az amerikai polgárháború utáni Arkansasban járunk. Egy fiatal orvost rejtélyes körülmények között az Ozarks régió egyik távoli városkájába küldenek, ám ott hamarosan rádöbben, hogy az utópisztikus édenkert valójában tele van sötét titkokkal és az életét fenyegető természetfeletti jelenségekkel... A filmben David Arquette mellett olyan sztárokat is láthatunk majd, mint Tim Blake Nelson, Angela Bettis, Thomas Hobson, Phil Norris és Tara Perry.

ghosts_of_the_ozarks.jpeg

(via Geektyrant)

TETSZETT A POSZT? LÁJKOLD ÉS KÖVESD A NERDBLOG FACEBOOK-OLDALÁT, ÍGY SOSEM MARADSZ SOROZATOS, MOZIFILMES ÉS RETRÓ KONTENT NÉLKÜL!

Imádtál anno mindent, amire ráírták, hogy Félelmetes fantáziajáték? Jó hírünk van: a Kaland, Játék, Kockázat-könyvek újra kaphatóak magyarul! Rendeld meg a Visszatérés a Tűzhegyhez, a Halállabirintus és A Krampusz éjszakája című köteteket még ma, akciós áron!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nerdblog.blog.hu/api/trackback/id/tr3516814764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
Helló