Brutálisan bizarr, de veszettül vicces horrort csinált a Foo Fighters [18+]

2022. február 20. 23:55 - -Szűcs Gyula-

Tényleg csak az erős idegzetűek nézzék meg a Studio 666 trailerét - ha merik!

studio_666.png

Iszonyúan véres, ugyanakkor eszelősen mókás horrorkomédiának tűnik a vadonatúj előzetese alapján a méltán népszerű Foo Fighters zenekar legújabb agymenése, a Studio 666 című B-film, ami február 25-én debütál az amerikai mozikban. Íme a rekeszizmot és a gyomrot egyaránt keményen megdolgoztató, erősen korhatáros trailer:

A bitang véres és veszerrül vicces film Dave Grohl legendás rockzbandáját, a Foo Fighters zenekart követi nyomon, amit útnak indulnak egy ódon kúriába, hogy ott felvegyék a várva várt tizedik stúdióalbumukat. Csakhogy amint megérkeznek, az események furcsa és hátborzongató fordulatot vesznek. A házban ugyanis Dave Grohl természetfeletti erőkkel találja szemben magát, az egyre elszaporodó, véres intermezzók pedig mind az album elkészültét, mind a zenekar tagjainak életét komolyan veszélyeztetik...

A film alapsztorija egyébként magától Grohl-tól származik, és a forgatás is a zenész saját stúdiójában forgatták le, a horrorveterán BJ McDonnell rendezésében.

studio_666_poster.jpg

(via Geektyrant)

TETSZETT A POSZT? LÁJKOLD ÉS KÖVESD A NERDBLOG FACEBOOK-OLDALÁT, ÍGY SOSEM MARADSZ HORRORFILMES, SOROZATOS ÉS RETRÓ KONTENT NÉLKÜL!

Imádtál anno mindent, amire ráírták, hogy Félelmetes fantáziajáték? Jó hírünk van: a Kaland, Játék, Kockázat-könyvek újra kaphatóak magyarul! Rendeld meg a Visszatérés a Tűzhegyhezt, a Halállabirintust és A Krampusz éjszakáját még ma, akciós áron!

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nerdblog.blog.hu/api/trackback/id/tr1417689236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
Helló