Ninja Vs Shark: eldobod az agyad, olyan beteg ez a japán B-film [18+]

2023. március 18. 18:18 - SzűcsGyula

ninja_vs_shark.jpg 

A Nerdblog ezennel feltámad, mint a sírjából kikelő zombi – és rögtön mutatunk is egy ütős előzetest egy agyament japán ZS-horrorhoz, ami pont olyan, mintha Robert Rodriguez valamelyik ázsiai haverja dobta volna össze kamutrailernek a 2007-es Grindhouse-ba. Nem hiszed? Tessék!

 

A  '70-es és '80-as évekbeli horrofilmek előtt tisztelgő, számtalan belezős és fejlevágós jelenet mellé némi alibi sztorit is kanyarítottak a készítők:

 „Az Edo-korszakban, a távoli Okitsu faluban a gonosz szektavezér, Koushirou ördögi mágiával irányítja a cápákat, és arra kényszeríti őket, hogy megtámadják a helyi gyöngybúvárokat, hogy aztán a szekta ellophassa a gyöngyöket a szétroncsolt holttestekből. A falu vezetője kétségbeesetten segítséget kér, és felbéreli Kotaro Shiozakit, a közeli templom őrzőjét, ám Kotaro útját hamarosan keresztezi egy tűzről pattant nindzsa hölgy, Kikuma, és egy óriási cápa, amely nem tűnik e világból valónak...”

A filmet Koichi Sakamoto rendezte, és április 14-től vetítik majd a japán mozik. Azt egyelőre nem tudni, más országokba mikor fog eljutni ez a bűnös élvezet...

(via Geektytant)

TETSZETT A POSZT? LÁJKOLD ÉS KÖVESD A NERDBLOG FACEBOOK-OLDALÁT, ÍGY SOSEM MARADSZ FILMES, KÖNYVES ÉS KÉPREGÉNYES KONTENT NÉLKÜL!

Mindened a retró? Faltad anno a Kaland, Játék, Kockázat-köteteket? A Chameleon Comix újra kiadja a régi klasszikusokat, és jönnek sorban magyarul Steve Jackson és Ian Livingstone újabb könyvei is! Még ma add le a rendelésed, nehogy lemaradj!

slider-jackson-livingstone2.png

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nerdblog.blog.hu/api/trackback/id/tr7918074824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
Helló