Mad Max-hangulatú lett volna az Ash Vs. Evil Dead 4. évada, de már sosem fogjuk látni

2018. május 01. 13:00 - -Szűcs Gyula-

Az Army of Darkness soha el nem készült folytatása is robotos disztópia lett volna

Az elmúlt néhány hét legszomorúbb eseménye (ha nem számoljuk a Bosszúállók: Végtelen háború fináléját), egyértelműen az volt, amikor a Starz tévécsatorna bejelentette az Ash Vs. Evil Dead elkaszálását.

evildeadblah_jesh.jpg

A Bloody Disgusting horrorportál ráadásul még tovább forgatta a kést a fájú sebünkben, amikor megírták: Sam Raimi és Bruce Campbell már kitaláltak egy negyedik évadot is, amiben a jó öreg Ash egy disztópikus Mad Max világba keveredett volna, hogy ott démonok helyett ezúttal robotokkal harcoljon! Még az ütött-kopott kocsija is kapott volna egy helyre kis lövegtornyot!

ash22.jpg

Ez az "Ash Vs. Mad Max Robots" sztori egyébként Sam Raimi és Bruce Campbell egyik régi ötletén alapult volna, hiszen már az Evil Dead 4 mozifilmet is így képzelték el, csak aztán abból végül nem lett semmi. A hétpróbás Evil Dead-rajongók viszont alighanem emlékeznek még arra, hogy az Army of Darkness eredeti (ám később kivágott és újraforgatott vége) pont azt készítette volna elő, hogy Ash a lovagok korából visszatérve egy kataklizma utáni sci-fi világban ébredt fel... Nagy kár, hogy ebből végül nem lett film, és most már sorozat sem, mert sokkal jobban érdekelt volna ez, mint három évadnyi véresen bugyuta zombimészárlás! (via Gerktyrant)

TETSZETT A POSZT? CSATLAKOZZ A NERDBLOG FACEBOOK-CSOPORTJÁHOZ, ÍGY SOSEM MARADSZ VIDEOJÁTÉKOS, KÉPREGÉNYES ÉS VICO-FILMES KONTENT NÉLKÜL!

VHS-re átmásolt, szemcsés Evil Dead- és Mad Max-filmeken nőttél fel? Imádod a Falloutot és a Mad Maxet? Akkor a Világvégi mesék is neked készült! Barkasszal a posztapokaliptikus magyar pusztulatban - rendeld meg a képregényt akciósan innen!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nerdblog.blog.hu/api/trackback/id/tr4913889478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
Helló