Dobj el mindent, Arnold Schwarzenegger lesz Zeusz!

2022. január 29. 11:58 - -Szűcs Gyula-

De hogy egy filmben, sorozatban vagy tévéreklámban, az egyelőre rejtély

arnold_schwarzenegger_zeusz.jpg

Arnold Schwarzenegger pár nappal ezelőtt a rajnogói nagy meglepetésére teljesen váratlanul kirakott egy plakátot a legújabb projektjéhez, amelyben a jelek szerint a görög pantheon főistenét, Zeuszt fogja alakítani. A testépítőből lett színészből lett kormányzóból lett szórakoztatóipari munkás mindössze egy „Coming February 2022” kommentárt fűzött a titokzatos poszterhez, így egyelőre nem tudni, pontosan min ügyködik a jó öreg Osztrák Tölgy. Film lesz ez? Tévésorozat? Vagy csak egy újabb őrülten vicces Super Bowl-reklám, ami hogy hogy nem, pont idén februárban lesz esedékes?

Mint ismeretes, Schwarzenegger 1970-ben egyszer már eljátszotta Zeusz fiát, Herkulest (avagy: Héraklészt) a Herkules New Yorkban című filmben, szóval elég menő látni, hogy ennyi év után most már nem az izomhegy hőst alakítja, hanem annak nem kevésbé muszklimiska, Télapó-szakállas faterját! Függetlenül attól, hogy mi lesz a titokzatos projekt, az biztos, hogy ez a Zeusz-poszter elégg adja! Szerintetek is? (via Geektyrant)

TETSZETT A POSZT? LÁJKOLD ÉS KÖVESD A NERDBLOG FACEBOOK-OLDALÁT, ÍGY SOSEM MARADSZ SOROZATOS, MOZIFILMES ÉS RETRÓ KONTENT NÉLKÜL!

Imádtad Schwarzenegger filmjeit a '90-es években? Faltad a Kaland, Játék, Kockázat-könyveket? Rendeld házhoz a Visszatérés a Tűzhegyhezt, a Halállabirintust és A Krampusz éjszakáját még ma, akciós áron!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nerdblog.blog.hu/api/trackback/id/tr1216913396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lenörd hofstadter 2022.01.30. 19:04:12

Mitől Zeusz?
A kép alapján lehet az öreg Conan is, amikor királykodik.

Zionnépe 2022.01.31. 07:08:21

@lenörd hofstadter: Oda van írva a plakát aljára...

lenörd hofstadter 2022.01.31. 07:37:04

@Zionnépe:

Tényleg.
Igaz, hogy az első, vágott képen nem látszik, de ilyen apróságba már tényleg ne menjünk bele.
Legközelebb majd jobban figyelek. Vagy nem, unalmassá kezd válni, hogy a kiemelések vagy vágott képek csak nyomokban tartalmazzák a valóságot.

TanBá · http://istenteszt.blog.hu/ 2022.01.31. 16:20:05

Zeuszon kívül van már jónéhány fontos Isten, akit eljátszhat:

Aton, Hórusz, Mithrász, Dionüszosz, Attis, Krisna, Visnu, Baál, Thor, Wotan, Borvo, Jahve, Marduk, Allah, Ré, Siva, Ahura Mazdá, Nagy Manitu. ...stb
süti beállítások módosítása
Helló