Bejött a Kung Fury? Akkor a Commando Ninját is imádni fogod!

2018. december 29. 23:00 - -Szűcs Gyula-

68 percnyi eszelősen cool tisztelgés a Rambo, a Predátor és az Amerikai nindzsa előtt!

commando_ninja.jpg

Itt az év vége, két bejglizabálás közben alig győzzük olvasni a 2018 legjobb/legrosszabb filmjei/sorozatai/könyvei/képregényei toplistákat. Én is ilyen évösszegzést terveztem ide a Nerdblogra – csak aztán nem lett az egészből semmi, mert leragadtam egy igen profi amatőr film, a Commando Ninja előtt! Eszméletlenül cool ez bő egyórás tisztelgés a '90-es években idehaza is rongyosra nézett, zömmel '80-as évekbeli amerikai akciófilmek előtt! Szinte minden jelenet ismerős lehet a Predátorból, a Rambóból, a Kommandóból, a Terminátorból, a Mad Maxből vagy az Amerikai nindzsából – de pont ettől lesz észbontóan jó ez az egész őrült audiovizuális hullámvasutazás!

A film minden egyes perce bűnös élvezet! A sztori már eleve akkora blődség, hogy Fenyő János is elégedetten csettintve másolta volna át többezer sárga VICO-kazettára: az életnagyságú G.I. Joe-figurává kigyúrt, vietnami veterán Johnnak pont a Nintendo-játékoktól és a fitnessőrülettől megkergült 1986-os évben rabolja el a lányét egy seregnyi gonosz fekete nindzsának parancsoló, közép-amerikai diktátor. Hősünk persze nem hagyja annyiban a dolgot, a korszak kötelező gear up-jelenetét követve látványosan üldözőbe veszi téren is időn át a gyűlölt zsarnokot, és nem kegyelmez a főgonosz egyetlen szolgájának sem! Ha csak egyetlen szívből jövő, low budget rajongói filmet nézel meg idén, akkor a Commando Ninja legyen az!

TETSZETT A POSZT? CSATLAKOZZ A NERDBLOG FACEBOOK-CSOPORTJÁHOZ, ÍGY SOSEM MARADSZ VICO-FILMES, KÉPREGÉNYES ÉS STAR WARSOS KONTENT NÉLKÜL!

Kedveled a '80-as évek akciófilmjeit? Mindened a retró? Imádod a képregényeket és az olcsó ponyvákat? Akkor a Képtelen történetek, másvilági mesék novelláskötet is neked készült! Bátran lapozz bele, és ha tetszett, vedd meg akciósan a Szellemlovasban!

18greyb_1.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nerdblog.blog.hu/api/trackback/id/tr5414523320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
Helló