Jennifer Lawrence élőszereplős Tom és Jerry-mozifilmet forgat?!?

2019. február 05. 07:29 - -Szűcs Gyula-

A sztárról és kedvenc rajzfilmhőseinkről készült kép tartja lázban a fél internetet!

tom_and_jerry_and_jennifer_lawrence.jpg

Pár napja egy igen érdekes kép tartja lázban a rajzfilmek szerelmeseit és Jennifer Lawrence-rajongókat: kiszivárgott ugyanis egy concept art, amin a 28 éves színésznő látható Tom és Jerry társaságában! A képet először a SuperBroMovies hozta le, ám az MGM producereinek nyomásra le kellett venniük. Az oldal szerkesztője, Daniel Richtman a Twitteren kénytelen magyarázkodni, hogy ez nem is hivatalos kép, hanem csak egy concept artist vázlatterve, amiből nem is biztos, hogy film lesz, meg egyáltalán: nem tudni, hogy ez valódi rajz vagy csak rajongói képmanipuláció.

tom_and_jerry_twitter.jpg

Szokás ugyanis olyat csinálni, hogy a hivatásos concept artistok a vázlatrajzaikhoz ismert emberek arcát használják fel, hátha a rendezőnek vagy a producernek pont ez alapján jut eszébe castingra hívni egy színészt. De ma már akár a jó vizuális készségű rajongók is készíthetnek kamuképeket a kedvenceikről: gondoljunk csak bele, mekkorát ment a neten pár éve a Chris Pratt-arcú Indiana Jones, amely láttán még a Lucasfilmnél is napirendre vették a kérdést, hogy ő legyen-e az Indy 5 főszereplője!

Szóval a J-Law rajongók azért annyira még ne örüljenek, mert az sem biztos egyelőre, hogy lesz-e egyáltalán élőszereplős Tom és Jerry-mozifilm, hús-vér színészek közé rajzolt macskával és kisegérrel... Maga az ötlet amúgy nem ördögtől való dolog, hiszen a Roger nyúl a pácban, a Garfield, az Alvin és a mókusok vagy legutóbb a Hupikék törpikék egész tisztességesen teljesített a kasszáknál. Jerry pedig anno már az 1945-ös Horgonyt fel!-ben is együtt ropta a vásznon a táncoslábú Gene Kelly-vel, úgyhogy a 75. évfordulóra akár össze is rakhat az MGM stúdió egy újabb hasonló filmet!

(via Geektyrant)

TETSZETT A POSZT? CSATLAKOZZ A NERDBLOG FACEBOOK-CSOPORTJÁHOZ, ÍGY SOSEM MARADSZ KÉPREGÉNYES, VICO-FILMES ÉS VIDEOJÁTÉKOS KONTENT NÉLKÜL!

Imádod a rajzfilmeket? Mindened a retró? Akkor a Mesék az ágy alól pont neked szól! Rendeld meg akciósan itt!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nerdblog.blog.hu/api/trackback/id/tr2614608828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása
Helló