Végre bajuszt villantott Mark Wahlberg az Uncharted új trailerében!

2021. december 23. 23:57 - -Szűcs Gyula-

A Sony kihozta a második előzetest is „a szegény ember Indiana Jonesához”

uncharted-tom-holland-mark-wahlberg.jpg

Tom Holland iszonyú nagyot megy mostanság: a Pókember: Nincs hazaút igencsak esélyes az idei év legjobb filmje címére, 2022 februárjában pedig jön az Uncharted, azaz a világ egyik legjobb Playstation-exkluzív videojátékának moziverziója, amelynek szintén a mindössze 25 éves sztár a főszereplője! Az új esztendő egyik legígéretesebb produkcója pár órával ezelőtt egy izgalmas előzetest is kapott – amiben végre ott az ikonikus bajusz is Sully orra alatt, mert a rajongók nagy bánatára eddig még csak csupasz képpel láthattuk Mark Wahlberget a film eddig kiszivárogtatott jeleneteiben! Íme az új trailer:

Az Uncharted-mozifilmben, ami a játékok afféle előzménysztorija, Tom Holland alakítja a süvölvény Nathan Drake-et, aki itt még nem a világ legvagányabb kalandor kincsvadásza és a XXI. század Indiana Jonesja, hanem még csak egy kisstílű svindler, akit a tapasztalt kincsvadász, Victor "Sully" Sullivan (Mark Wahlberg) vesz maga mellé, hogy együtt szerezzék meg a híres felfedező, Magellán 500 éve elveszett kincsét. Ami azonban a szokatlan páros számára egy egyszerű rablásnak indul, csakhamar veszélyes versenyfutássá válik az idővel a tulajdon életükért, mivel a sármos, de kegyetlen Moncada (Antonio Banderas) úgy véli, hogy igazából ő és a családja Magellán kincsének jogos örököse. Azonban ha Drake és Sully megfejtik a világ egyik legrégebbi rejtélyét, nemcsak milliók ütik a markukat, de talán még Nate rég elveszett testvérére is rátalálnak...

A világsikerű videójáték franchise alapján készülő, több kontinensen forgatott kalandfilm a játékok eseményei előtt játszódik: az derül ki belőle, hogy miért lépett Nathan Drake a bűn útjára, hogyan lett kincsvadász, és miért lett ennyire sikeres a választott szakmájában. A rendező, Ruben Fleischer már otthonosan mozog a vagány hősök világában, hiszen neki köszönhetjük többek között a Zombieland 1-2-t és a Venomot is.

(via Geektyrant)

TETSZETT A POSZT? LÁJKOLD ÉS KÖVESD A NERDBLOG FACEBOOK-CSOPORTJÁT, ÍGY SOSEM MARADSZ VIDEÓJÁTÉKOS, MOZFILMES ÉS KÉPREGÉNYES KONTENT NÉLKÜL!

Mindened a kaland és a játék? Imádtad a Kaland, Játék, Kockázat-könyveket a '90-es években? Akkor pont neked szól a Visszatérés a Tűzhegyhez, a Halállabirintus új kiadása és A Krampusz éjszakája! Rendeld házhoz mindhármat még ma, akciós áron a kiadótól!

chameleon_comix_3_werbung.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nerdblog.blog.hu/api/trackback/id/tr2216791942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
Helló