Ráncos szövet a fémvázon: öreg Terminátor nem vén Terminátor! [18+]

2019. október 06. 23:50 - -Szűcs Gyula-

A T6 új előzetese és a Mortal Kombat 11 is Schwarzeneggert villantott a héten!

terminator_6_dark_fate.jpg

November 1-én világszert mozikba kerül a félig Magyarországon forgatott Halálosztó 6, azaz a Terminator: Sötét végzet (idehaza ráadásul már ráadásul október 31-től vetítik), nem csoda, hogy minden napra jut egy újabb előzetes vagy werkvideó. Most például ez: 

A legújabb részben egy új fejlesztésű Terminátor, a Rev-9-es (Gabriel Luna) utazik vissza a jövőből a jelenbe, hogy eliminálja a mexikói Dani Ramost (Natalia Reyes). Most persze még egyelőre nem tudni, miért kell meghalnia szegény lánynak, minden estre a jövőből egy másik fémkarú harcos is érkezik a mesterségesen felerősített Grace (Mackenzie Davis) képében, hogy legyűrje a gonosz Halálosztót, de felbukkan a T3-4-5-ben elvileg halott Sarah Connor (Linda Hamilton) is, valamint egy újabb T-800-as egység (Arnold Schwarzenegger), amin már szemlátomást megráncosodott egy kicsit az a bizonyos élő szövet a fémvázon...

Két héttel ezelőtt egyébként a Nerdist összedobott egy retró kamutrailert, ami véleményem szerint sokkal coolabb lett, mint a Paramount saját előzetesei:

A napokban a Mortal Kombat 11-be is bekerült a jó öreg T-800-as, hogy csontrepesztő rúgásokkal, kalapácsütés erejű pofonokkal és a pörgetéssel újratárazott ismétlő puskával győzze le az ellent. Az külön vicces, hogy Scorpion tűzlehelete csak az élő szövetet pörköli le a Terminátorról, és a legendás csáklyavetős támadás is hatástalan a gépember ellen, mivel a kampó egyszerűen keresztülrepül a Terminátor csontvázán! Az viszont már kevésbé mókás, hogy a Halálosztó ide-oda teleportálgat a Skynet időutazó gömbjével, sőt, a kivégzésnél elküldi a jövőbe(!!!) a szerencsétlen ellenfelét...

TETSZETT A POSZT? CSATLAKOZZ A NERDBLOG FACEBOOK-CSOPORTJÁHOZ, ÍGY SOSEM MARADSZ TERMINÁTOROS, VIDEOJÁTÉKOS ÉS VICO-FILMES KONTENT NÉLKÜL!

Imádod a világvége utáni, izgalmas kalandokat? Mindened a sci-fi és a posztapokaliptikus feeling? Akkor Az országút harcosa képregény pont neked készült! Bátran lapozz bele itt, és ha tetszett, vedd meg a GooBo webshopjában!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nerdblog.blog.hu/api/trackback/id/tr2115201358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gigabursch 2019.10.09. 19:09:38

Linda korához képest még mindig jól tartja magát.
süti beállítások módosítása
Helló