Pokolian jó, zenés trailert kapott a „sátánista Sabrina” 3. évada!

2020. január 11. 13:22 - -Szűcs Gyula-

Folytatódik a Netflix horrorsorazata, a legjobb varázslósulis sztori a Harry Potter óta!

sabrina_trailer.JPG

Január 24-én startolt el a Netflixen a  című horrorszéria 3. évada, amit egy egyszerre mókás, szexi és félelmetes előzetessel reklámoz a most már Magyarországon is legálisan elérhető, népszerű streaming szolgáltató. A trailerben a széria ifjú tiniboszorkánya, a 20 éves Kiernan Shipka énekel és táncol hol pomponszerelésben, hol gót tinilánykén, hol az Éjszaka Királynőjének beöltözve.

2018-ban elég nagyot ment a neten a Sabrina remake-je, de nem azért, mert a sátánisták 50 millió dollárra perelték a Netflixet a Baphomet-szobor lenyúlása miatt, hanem mert a Riveldale ikersorozata boszorkányos ügyességgel rebootolta a régi verziót. Az új Sabrina a Stranger Thinghez hasonlóan egy vidám és múltba révedő, kisvárosi bolondozás lett, ami közben sokszor azért olyan kemény horrorba csap át, mintha Dario Argento vagy Stephen King forgatták volna újra a Harry Pottert! Mindenképpen érdemes tehát január 24-ig bepótolni az előző két évadot annak, akinek eddig kimaradt, aztán lehet darálni a legfrissebb részeket!

TETSZETT A POSZT? AKKOR CSATLAKOZZ A NERDBLOG FACEBOOK-CSOPORTJÁHOZ, ÉS SOSEM MARADSZ HORRORFILMES, KÉPREGÉNYES ÉS VIDEOJÁTÉKOS KONTENT NÉLKÜL!

Bejön minden, ami horror? Imádod a képregényeket? Akkor a Képtelen történetek, másvilági mesék novelláskötet pont neked készült! Bátran lapozz bele, és ha tetszett, vedd meg akciósan a Szellemlovasban!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nerdblog.blog.hu/api/trackback/id/tr9015403628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
Helló