Újabb bitang jó előzetest kapott Boba Fett saját sorozata

2021. december 26. 12:49 - -Szűcs Gyula-

A Book of Boba Fett megkésett karácsonyi ajándékként, december 29-én érkezik

the-book-of-boba-fett-new-poster-1.jpg

2020 decembere óta tűkön ülve várjuk, hogy a The Mandalorian sorozatban vendégszereplő Boba Fett saját spin off szériát kapjon The Book of Boba Fett címmel. A sorozat a Disney+ csatornán fog debütálni december 29-én, az egyre többször levetett sisak alatt pedig most is ugyanúgy Temeura Morrison morcos és kopasz feje lesz, ahogy a The Mandalorian sorozatban is (az előzménytrilógiában ugyan Jango Fettet alakította, ám mivel a köztársasági klónhadsereg mellett Boba Fett is az ő klónja volt, kézenfekvő, hogy felcseperedve ő is az apja szakasztott mása legyen).

A Star Wars saga VI. és VII. epizódjai között játszódó, a The Mandalorian sorozat eseményeit részben tovább görgető, részben annak második és harmadik évadával párhuzamosan haladó spin off másik fontos főszereplője Ming-Na Wen lesz, aki ugyanazt a kiborggá átoperált, Fennec Shand nevű női mesterlövész-zsoldost alakítja, akinek a The Mandalorianban megismertük. Íme az új előzetes:

Boba Fett saját élőszereplős tévésorozata egyébként már a 2000-es évek közepe óta napirenden volt a Lucasfilmnél, hiszen a karakter meglehetősen gagyi halála A Jedi visszatérben nagy szívfájdalma volt a rajongóknak, akiknek a körében máig Fett az egyik legnépszerűbb szereplő. George Lucas szerint azonban túl sokba került volna a sorozat ahhoz képest, hogy mennyi bevételt termelhetett volna vele a Lucasfilm, a cég eladása után pedig a Disney más projektekbe vágott bele. Egy önálló, nagyszabású mozgóképes Boba Fett-történetről persze már 2011 óta keringtek pletykák, így most 10 évnyi idegőrlő várakozás után után végre valóra vált a rajongók álma. És már csak egy párat kell aludni az első epizódig...

book_of_boba_fett.jpg

(via Geektyrant)

TETSZETT A POSZT? LÁJKOLD ÉS KÖVESD A NERDBLOG FACEBOOK-OLDALÁT, ÍGY SOSEM MARADSZ TÉVÉSOROZATOS, MOZFILMES ÉS JÁTÉKKÖNYVES KONTENT NÉLKÜL!

Régen minden jobb volt, de főleg a Star Wars-filmek és a lapozgatós könyvek? Az utóbbiak most is nagyon jók, ráadásul ismét kaphatóak magyarul! Rendeld házhoz a Visszatérés a Tűzhegyhez, a Halállabirintus és A Krampusz éjszakája című köteteket még ma, akciós áron a kiadótól!

chameleon_comix_3_werbung.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nerdblog.blog.hu/api/trackback/id/tr6516793258

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zionnépe 2021.12.27. 07:47:13

Én nem érem, miért nem lehetett a Mandalorianon belül bevezetni ÉS folytatni Boba Fett történetét. Pláne oldalágává növeszteni a SW-nak?
A Mandalorian sorozat fura volt, hogy mindig a utolsó 3(-4) részben pörgött fel csak jobban és felemás véget ért.
Általában nem karaktereknek kellene sorozatot gründolni, hanem pl egy Mandalor szálat a "történelmükkel" dicsőségükkel, bukásukkal és újra felemelkedésükkel együtt (kb ahogy SW rajzfilm). Egyáltalán miért kell élőszereplős sorozat? Azokat hagyják meg a filmeknek !
A SW rajzilmek is jók és vihetnék a sorozatokat a filmek között !

STIRLITZ 2021.12.27. 09:57:57

Na, ezt se fogjuk látni. Csak megint azon kevesek nézhetik, akik valahogyan hozzájutnak a linkhez és szereznek rá fordítást is.
süti beállítások módosítása
Helló