A Terminator után Rambo is bekerült az új Mortal Kombatba!

2020. október 14. 10:05 - -Szűcs Gyula-

Végre lejátszhatjuk Arnold és Stallone nagy csatáját, amire gyerekkorunk óta várunk!

mortal_kombat.jpg

Bár a Mortal Kombat 11 már tavaly tavasszal kijött PC-re, Xboxra, PlayStationre és Nintendo Switch-re, hónapokra rabul ejtve a verekedős játékok és a régi, kultikus franchise-ok szerelmeseinek (többször is kitéphető) szívét, azóta is folyamatosan jönnek ki hozzá a kiegészítők. Most ősszel érkezik például a Mortal Kombat 11 Ultimate-kiadáshoz a Kombat Pack 2, benne három új választható karakterrel: Mileenával, Kitana hercegnő gonosz nindzsa ikertestvérével; Rainnel, a bíborkimonós nindzsával; és minden egyszermélyes hadsereg-típusú, izomkolosszus akcióhős öregapjával, John Rambóval! Íme kiegészítőt beharangozó, látványos előzetes:

A tényleg Sylvester Stallone hangján megszólaló, digitális Rambo játszhatóvá tétele azért nagyon jó hír a geekek számára, mert Ed Boonék tavaly ilyenkor már behozták a Mortal Kombat 11-be az őszülő Schwarzenegger-arcú T-800-as Terminátort is (valamint Shang Tsungot, Nightwolfot, Sindelt, Jokert és az Ivadékot a Spawn-képregényekből). Azaz így végre teljesülhet egy régi nagy álmunk: lemérhetjük, ki győzne a VHS-korszak gyermekeinek kedvenc óraközi (és órák alatti) beszélgetéstémájában, egy Stallone Vs. Schwarzenegger-bunyóban!

TETSZETT A POSZT? LÁJKOLD ÉS KÖVESD A NERDBLOG FACEBOOK-OLDALÁT, ÍGY SOSEM MARADSZ VIDEOJÁTÉKOS, RAMBÓS ÉS VICO-FILMES KONTENT NÉLKÜL!

Az összes zsebpénzed bedobáltad anno a játéktermi Mortal Kombat-masinákba? Régen minden jobb volt? Mindened a retró és a '90-es évek? Faltad anno a Kaland, Játék, Kockázat-könyveket? Akkor az Allansia bérgyilkosai pont neked készült! Rendeld meg még ma a Szellemlovasból

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nerdblog.blog.hu/api/trackback/id/tr116237296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
Helló