Eldobod az agyad, ha meglátod, ki lett Pamela Anderson az új Hulu-sorozatban!

2022. január 07. 19:42 - -Szűcs Gyula-

Lily James totál átlényegült a Baywatch sztárjává a Pam & Tommy-trailerben!

pam_tommy_pamela_anderson_hulu.JPG

A Hulu alaposan feladta a leckét a konkurenciának, vagyis a Netflixnek, az Amazonnak és az HBO-nak, amikor egy előrukkolt egy egyszerre bitang vicces és fülledten erotikus sorozattal, a Pam & Tommyval. Ez a széria ugyanis a kebelcsoda Pamela Anderson és a Mötley Crüe-ben doboló Tommy Lee '90-es évekbeli viharos románcát, és az 1995-ben közötti házasságát mutatja be, amiben bőven volt az a bizonyos szex, drog és rock&roll. A széria persze főleg az előbbire koncentrál: egészen konkrétan a celebpár híres-hírhedt szexvideójára, és annak kiszivárgására. Íme az újabb ütős előzetes a sorozathoz:

A Hulu igencsak izgalmasnak ígérkező produkciójában a Pamela Andersonra megszólalásig hasonlító Lily James alakítja a Baywatch sztárját. A Mötley Crüe fenegyerekét pedig az a Sebastian Stan, akit eddig úgy ismert a világ, mint a kölyökképű, de folyton búskomor Tél Katonája a Marvel-szuperhősfilmekből, ám most őt is alaposan átfazonírozták a sminkesek!

De a pálmát akkor is Seth Rogen fizimiskája viszi el, aki a Pamela Anderson házipornóját kirakta az akkor éppen szárba szökkenő internetre... Íme a hivatalos plakát:

pam_tommy_poster.jpg

 

TETSZETT A POSZT? LÁJKOLD ÉS KÖVESD A NERDBLOG FACEBOOK-OLDALÁT, ÍGY SOSEM MARADSZ MOZFILMES, SOROZATOS ÉS RETRÓ KONTENT NÉLKÜL!

Imádsz mindent, ami '90-es évek, legyen az a Baywatch, a Barb Wire vagy a jó kis VICO-filmek? Faltad anno a Kaland, Játék, Kockázat-könyveket? Ian Livingstone és Jonathan Green játékkönyvei ismét kaphatóak! Rendeld házhoz mindet még ma, akciós áron!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nerdblog.blog.hu/api/trackback/id/tr5716806610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása
Helló