Itt az Ahsoka első, piszok látványos trailere – benne van Thrawn is!

2023. április 07. 16:09 - SzűcsGyula

Sok fénykardozást és számos régi szereplőt ígér Dave Filoni új Star Wars-sorozata

ashoka-tano-mandalorian-.jpg

Kicsit korábban jött idén a húsvéti nyuszi: pár órája debütált a neten az Ahsoka tévésorozat vadonatúj előzetese! Javában zajlik már ugyanis Londonban a Star Wars Celebration 2023 elnevezésű geek dzsembori, azon belül is a Lucasfilm's Studio Showcase, ahol sok-sok ínyencség derült ki. Egyebek között az is, hogy Thrawn admirális is benne lesz Rosario Dawson saját Star Wars sorozatában – 1:55-nél látszik is a hófehér uniformisa és a kék tarkója!

 

 

Íme az eddigi kijött egyéb új Star Wars-infók, távirati stílusban:

  • Dave Filoni, a Mandalóri, a Boba Fett könyve, az Ahsoka és egy teherűrhajónyi animációs film atyja saját mozifilmet kap. Állítólag ebben fog kicsúcsosodni az összes eddigi produkciója, megágyazva ezzel az Új Köztársaság és az Első Rend VII. epizódban látott konfliktusának.
  • Sajnos tényleg csak egy 2. évada lesz az Andornak, mert Tony Gilroy showrunner szerint így lesz kerek egész a a Zsivány Egyes előzménysztorija. Remélhetőleg azért kap még munkát a Lucasfilmtől, mert ez a „Jason Bourne a Star Warsban”-stílus nagyon jót tett az egyre inkább gyerekmatinéba hajló franchise-nak...
  • The Acolyte című új sorozat olyan lesz, mint „a Jégvarázs és a Kill Bill keveréke”. Lesz benne egy vuki Jedi is, akit Joonas Suotamo alakít (ő volt Csubakka a Soloban és a Disney-féle új trilógiában is azokban a jelenetekben, amelyeknek a leforgatása már túl fárasztó lett volna az idős Peter Mayhew számára).
  • Jude Law egy Jedit fog alakítani a Skeleton Crew című sorozatban, amelyben többek között egy kis ormányos űrlénycsemetét (egy új „Bébi Yodát”?!?) fog pesztrálni.
  • Daisy Ridley visszatér Rey szerepében a „Star Wars X”-ben (nem ez lesz a címe persze...), amelyben már ő lesz az új Jedi Rend nagymestere.
  • Saját, Jedikről szóló mozifilmet kap a Copland, a Logan és az Indy 5 rendezője, James Mangold.

(via IGN.com)

TETSZETT A POSZT? LÁJKOLD ÉS KÖVESD A NERDBLOG FACEBOOK-OLDALÁT, ÍGY SOSEM MARADSZ TÉVÉS, FILMES ÉS KÉPREGÉNYES KONTENT NÉLKÜL!

Most is imádod gyerekkorod kedvenc franchise-ait? Faltad anno a Kaland, Játék, Kockázat-könyveket? A Chameleon Comix újra kiadja a régi klasszikusokat, és jönnek sorban magyarul Steve Jackson és Ian Livingstone újabb kötetei is! Még ma rendeld meg, nehogy lemaradj!

slider-jackson-livingstone2.png

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nerdblog.blog.hu/api/trackback/id/tr5318097200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
Helló