Fergeteges lenne a Boba Fett-sorozat '90-es évekbeli sitcomként

2022. február 26. 23:00 - -Szűcs Gyula-

A „morcos apuka” és a „komisz kisgyerek” élete a Bír-Lakban sem volt ilyen vicces!

book-of-boba-fett-90s-sitcom.jpg

Ugye minden késő harmincas és kora negyvenes Nerdblog-olvasó emlékszik még a békebeli '90-es évekre, amikor nagykanállal faltuk a frissen ránk ömlesztett nyugati popkultúrát, és hétről hétre alig vártuk, mi fog történni az Egyről a kettőre, a Bír-Lak, az Alf, a Jóbarátok és a többi konzervnevetéses sitcom szereplőivel?

A Nerdist gegcsapata most ezt a 25-30 évvel ezelőtti hangulatot hozta vissza nekünk az új videójával, amiben új városba költözik egy kissé hibbant, de nagyon is szeretni való család a morcos, kopasz „apukával”, a tűzrőlpattant „anyukával”, a kicsi, zöld, minden lében két kanál gyerekkel, a bömbölő szőrmók nagybácsival, a „bukósisakos” unokabáttyal és a többi különc rokonnal és ismerőssel. Fergeteges videó!

(via Geektyrant)

Bejön minden, ami a 90-es évekhez kapcsolódik? Régen minden jobb volt, főleg a lapozgatós könyvek? Az utóbbiak most is nagyon jók, ráadásul újra kaphatóak magyarul! Rendeld meg még ma akciósan a Visszatérés a Tűzhegyhezt, a Halállabirintust és A Krampusz éjszakáját!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nerdblog.blog.hu/api/trackback/id/tr4017767306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
Helló