Az év gémer híre: videójáték lesz az Egyszer volt... az élet rajzfilmből

2022. március 27. 18:11 - -Szűcs Gyula-

A szakállas Mesterrel meg a segédjével kell majd platformokon ugrálni – várós!

voltegyszer_gamma.jpg

Emlékeztek még az Egyszer volt, hol nem volt… az élet című francia animációs sorozatra, amit 1991. január 10-től vetített először csütörtökönként a Magyar Televízió? Később pedig számos másik csatorna is megismételte, a világűrös, történelmes, felfedezős, stb. előzményeivel és folytatásaival együtt. Ha ti is ezeken a rajzfilmeken nőttetek fel anno, jó hírrel szolgálhatok: a Gambit Games Studio és a CreativeForge Games egy kooperatív platformjátékot készít a Volt egyszer... az élet-ből Once Upon a Time... Life: Origins címmel, amelyben a Mesternek nevezett szakállas fickóval, meg a kis röpködő segédjével kell bebarangolnunk a sorozatból ismert, különös sci-fi világra emlékeztető emberi testet. Íme néhány sreenshot:

Habár a képek alapján abszolút adná magát egy jó kis oldszkúl point&click kalandjáték, a Once Upon a Time... Life: Origins igazából egy puzzle-elemekkel teli, kétjátékos platformer lesz PC-re. A szülők és a gyerekek együtt oldhatják meg benne a Mesterrel és a repkedő kis fickóval a különböző logikai és ügyességi feladatokat, miközben a szórakozva tanulás során megismerhetik az emberi test működését.

Az biztos, hogy a szívmelengető emlékeket felidéző, csodaszép 2D-háterekkel a készítők kimaxolták a látványvilágot! Reméljük a sztori is érdekes lesz, a feladatok megoldása sikerélményt fog nyújtani szülőnek és gyereknek egyaránt, és az egyes helyszínek sem lesznek ennyire kihaltak és panoptikum-szerűek, mint a promóképeken. A Once Upon a Time... Life: Origins elkészülésének aktuális állapotát itt tudjátok figyelemmel követni a Steamen.

(via Gamer365.hu)

TETSZETT A POSZT? LÁJKOLD ÉS KÖVESD A NERDBLOG FACEBOOK-OLDALÁT, ÍGY SOSEM MARADSZ VIDEÓJÁTÉKOS, TÉVÉSOROZATOS ÉS RETRÓ KONTENT NÉLKÜL!

Bejön minden, ami a '90-es évekhez kapcsolódik? Régen minden jobb volt, főleg a lapozgatós könyvek? Azok most is nagyon jók, rendeld meg még ma a Visszatérés a Tűzhegyhezt, a Halállabirintust és A Krampusz éjszakáját!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nerdblog.blog.hu/api/trackback/id/tr6517790790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
Helló