Ilyen vicces lenne Xena Disney-hercegnőként

2014. október 08. 07:00 - -Szűcs Gyula-

1994-ben tévéfilmekkel startolt el Kevin "Herkules" Sorbo diadalútja, majd egy évre rá sorozat is készült a kalandjaiból. Sőt, a nézőknek annyira bejött az egyik epizódban látott harcos hercegnő, Xena, hogy az új-zélandi tévések neki is szenteltek egy külön sorozatot Lucy Lawless főszereplésével.

Unchained_heart_06.jpg

1997-re a Disney animátorai is elkészültek a maguk Herkulesével:

Hercules.jpg

Xenából viszont már nem lett Disney-mesehős, mivel nem volt létező előképe az antik mitológiában, és a szériát gyártó Universal simán perelhetett volna miatta. Na ezt a fájó űrt töltötte most be egy Nayyonaise nevű grafikus-tumbász, aki nemrég a Walt Disney Company animátorainak stílusában álmodta újra Xenát, a harcos Disney-hercegnőt. Íme:

disney_xena_03.jpg

disney_xena_04.jpg

xenadisney1.jpg

disney_xena_02.jpg

1997 őszére egyébként a Disney mellett a Universal stúdió animációs részlege is összerakott egy Herkules-rajzfilmet, amiben így nézett ki Kevin Sorbo:

4547600_l2.jpg

Xena és Gabrielle pedig így:

Hercules-and-Xena---The-Animated-MovieThe-Battle-for-Mount-Olympus.jpg

(via Geektyrant)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nerdblog.blog.hu/api/trackback/id/tr996768603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
Helló