Hoppá! A Mad Max lett a PlayStation áprilisi ingyenes játéka!

2018. március 31. 12:00 - -Szűcs Gyula-

A Last of Us mondjuk ütősebb lett volna, de ez is príma ajándék a radioaktív nyuszitól!

A Sony a napokban jelentette be PlayStation Plus-előfizetőknek automatikusan járó áprilisi ingyenjátékok címét: hamarosan a 2015-ös Mad Max és a 2016-os Trackmania Turbo előtt ülve amortizálhatjuk le a PS4 kontrollerjeit!

madmaxgamma.jpg

A PS3-tulajdnosok pedig majd az In Space We Brawl és a Toy Home címeknek örülhetnek pár nap múlva.

A Sony mintha kezdene ráérezni arra, hogy nemcsak a bóvli kategóriából érdemes összeválogatni az ingyenjátékokat, hiszen annak igenis van hírértéke, ha mondjuk a legendás gótikus horror kaszabolást, a Bloodborne-t, vagy Ratchet & Clank könnyednek tűnő, valójában bitang nehéz sci-fi mókázását adják oda az előfizetőknek, mint most márciusban (mindkettőt hetek óta nyúzom, kritika is lesz róluk hamarosan). Nekem egyébként a legemlékezetesebb ingyenes játék a mai napig a tavaly szeptemberi Child of Light.

Korábbi Playstation témájú cikkek a Nerdblogon:

TETSZETT A POSZT? CSATLAKOZZ A NERDBLOG FACEBOOK-CSOPORTJÁHOZ, ÍGY SOSEM MARADSZ VIDEOJÁTÉKOS, KÉPREGÉNYES ÉS VICO_FILMES KONTENT NÉLKÜL!

Videojátékokon és másolt VHS-filmeken nőttél fel? Imádod a Falloutot és a Mad Maxet? Akkor a Világvégi mesék is pont neked készült! Barkasszal a posztapokaliptikus magyar pusztulatban - rendeld meg a képregényt akciósan innen!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nerdblog.blog.hu/api/trackback/id/tr3713796622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
Helló