Újabb ütős trailert kapott Peter Dinklage Mad Max-filmje

2018. augusztus 29. 23:02 - -Szűcs Gyula-

Újabb előzetes jött ki a Trónok harca közönségkedvenc sztárjának posztapokaliptikus filmjéhez, az I Think We're Alone-hoz, ami szeptemberben kerül majd az amerikai mozikba (de az on demand videószolgáltatókon is elérhető lesz). Íme:

A Walking Dead és a Legenda vagyok üresen maradt városait idéző posztapokaliptikus drámában Del (Peter Dinklage) úgy tudja, ő a Föld egyetlen életben maradt lakója, és eszerint rendezi be életét egy utópisztikus kisvárosban. Csakhogy hamarosan megjelenik a színen egy betolakodó, a homályos múltú, zavaros motivációjú Grace (Elle Fanning), aki ráadásul ott is akar maradni az Isten háta mögötti porfészekben, fenekestől felforgatva ezzel Del addigi életét.

Dinklaege-en és Fanningon kívül szerepel még a filmben két másik sztár, Charlotte Gainsbourg és Paul Giamatti is, de róluk egyelőre nem tudni, kit alakítanak. Az I Think We're Alone Now rendezője és operatőre pedig nem más, mint Reed Monaro, aki tavaly Emmy-díjat kapott A szolgálólány meséje Offred című epizódjáért. (via Geektyrant)

full-trailer-for-peter-dinklages-post-apocalyptic-film-i-think-were-alone-now2.jpg

TETSZETT A POSZT? CSATLAKOZZ A NERDBLOG FACEBOOK-CSOPORTJÁHOZ, ÍGY SOSEM MARADSZ FILMES, VIDEOJÁTÉKOS ÉS KÉPREGÉNYES KONTENT NÉLKÜL!

Mad Maxen és másolt VHS-filmeken nőttél fel? Imádod a Walking Deadet, a Falloutot, a Waterworldöt? Akkor a Világvégi mesék is pont neked készült! Barkasszal a posztapokaliptikus magyar pusztulatban - rendeld meg a képregényt akciósan innen!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nerdblog.blog.hu/api/trackback/id/tr3914211333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ződ2000 · http://egzostive.com 2018.08.30. 16:14:48

Nekem ez egy újabb Netflix féle sztártemetőnek hat...

Vagy 5 ilyen vacakot tudnék felsorolni amire feleslegesen pazaroltam el az időm a Netflixen, miközben sorra vesik le a normális filmeket.
süti beállítások módosítása
Helló