Hol vannak a magyar horrorírók? Miért ekkora divat a retró?

2018. december 30. 22:38 - -Szűcs Gyula-

Sci-fi! Fantasy! Képregény! Az alkotás útja és a Spanyol inkvizíció óévbúcsúztató adása

keptelen_tortenetek_banner_1.JPG

Pár napja a Tilos Rádióban ment le Az alkotás útja és a Spanyol inkvizíció óévbúcsúztató közös adása, amiben Sugár János, Byron, Huszti Gergely, Csepregi János és Bezsenyi Tamás engem feszített keresztre új novelláskötetem, a képregényes cimborákkal összehozott Képtelen történetek, másvilági mesék december végi megjelenése alkalmából.

A kissé eklektikus, de nagyon izgalmas beszélgetésben szó volt többek között a retródivatról, a horrorról, a sci-firől, a fantasy-ről, a krimiről, a magyarországi zsánerirodalomról, a képregényekről, a videojátékokról, a street artról, Stephen Kingről, a Valhalla Páholyról, a VICO-filmekről, a Napkeltéről, Az országút harcosáról, Mad Maxről, Conanról, betyárokról, boszorkányokról, sőt! A Bibliáról és a Star Warsról is! Alant meg is hallgathatjátok:

TETSZETT A POSZT? CSATLAKOZZ A NERDBLOG FACEBOOK-CSOPORTJÁHOZ, ÍGY SOSEM MARADSZ KÉPREGÉNYES, VICO-FILMES ÉS STAR WARSOS KONTENT NÉLKÜL!

Kedveled a krimit és a horrort? Imádod a képregényeket? Mindened a retró? Akkor a Képtelen történetek, másvilági mesék novelláskötet is neked készült! Bátran lapozz bele, és ha tetszett, vedd meg akciósan a Szellemlovasban!

keptelen_tortenetek_sarlo_kalapacs_boszorkanysag.JPG

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nerdblog.blog.hu/api/trackback/id/tr9914523848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Valmont · http://horrornovellak.blog.hu/ 2018.12.31. 20:01:40

Szia Gyula,

meghallgattam az anyagot, kiváló beszélgetés, gratulálok hozzá - és válaszolnék az indexes kiemelésben felvetett kérdésre is:

horrornovellak.blog.hu

Üdv
Valmont
süti beállítások módosítása
Helló