Iszonyat vicces vonatos akciófilmben verik bucira Brad Pitt fejét

2022. március 06. 13:20 - -Szűcs Gyula-

A gyilkos járat rendezője nem más, mint a Jon Wick atyja. Itt az eszelős előzetes!

 bullet-train-brad-pitt.jpg

Kijött végre az első teljes előzetes a Bullet Train című akciófilmhez, amiről tudni kell, hogy Brad Pitt nem kisebb zsenivel forgatta le, mint David Leitch, aki az első John Wick, a Deadpool 2 és a Hobbs & Shaw kaszkadőrből lett rendezője! Ennek fényében a trailer természetesen tele van őrülten szórakoztató jelenetekkel, menő zenékkel és észbontóan jó verekedésekkel.

A film a Kotaro Isaka regénye, a Maria Beetle alapján készült. Ebben öt bérgyilkos egy gyorsvonaton találja magát, amely Tokióból Moriokába tart, és csak néhány megálló van a két állomás között. A nagy kérdés az, hogy ki fog élve leszállni a vonatról, és mi vár rájuk a végállomáson?

A film nagyjából követi a regény cselekményét: Brad Pitt szintén egy bérgyilkos, akinek rivális bűnözőkkel és zsoldosokkal kell felvennie a harcot a XXI. századi Japánon keresztülrobogó, high tech vonaton. A főszereplők között Brad Pitt mellett olyan hírességeket láthatunk majd, mint Hiroyuki Sanada, Joey King, Aaron Taylor Johnson, Brian Tyree Henry, Zazie Beetz, Michael Shannon, Logan Lerman, Sandra Bullock, Lady Gaga, Masi Oka és Andrew Koji.

A filmet Magyarországon az InterCom fogja bemutatni 2022- július 14-én, A gyilkos járat címmel. Ne maradj le róla! (via Geektyrant)

TETSZETT A POSZT? LÁJKOLD ÉS KÖVESD A NERDBLOG FACEBOOK-OLDALÁT, ÍGY SOSEM MARADSZ AKCIÓFILMES, TÉVÉSOROZATOS ÉS RETRÓ KONTENT NÉLKÜL!

A Kaland, Játék, Kockázat-könyvek újra kaphatóak magyarul! Rendeld meg a Visszatérés a Tűzhegyhezt, a Halállabirintust és A Krampusz éjszakáját még ma, akciós áron!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nerdblog.blog.hu/api/trackback/id/tr7817773278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
Helló