Még a végén jó lesz a Watchmen-tévésorozat?

2019. július 28. 19:36 - -Szűcs Gyula-

watchmen-5819-625x352.jpg

Coming outtal kell kezdenem: sosem értettem, miért lett ennyire kultikus a Watchmen! Dave Gibbons rajzai teljesen átlagosak (és ez most nem negatívum: tisztességes iparosmunka, de semmivel sem emelkedik ki a korszak tizenkettő egy tucat DC- és Marvel-képregényeinek tengeréből), Alan Moore sztorija pedig bonyolult és unalmas - a tengerészes betoldásokat konkrétan átlapoztam, a nagyvárosban pusztító óriáspókos hirignél pedig erősen vakartam a fejem: ezt most így hogy? Ami viszont nagyon tetszett, az a korábban Minutemen néven működő szuperhőscsapat, akikről szívesebben megtudtam volna többet is, nemcsak annyit, amennyit a hangulatos flashbackek és az alapos függelék felvillantott...

Bár a Zack Snyder-féle filmváltozat ügyesen kimagozta a képregény uncsi részeit, és direktben megmutatott olyan sorok között felvillantott eseményeket, mint hogy valójában a Komédiás végzett JFK-vel, valahogy nem ez lett a kedvenc képregényfilmem... Annál izgatottabb lettem viszont, amikor kiderült, spin off(?) sorozat készül a Watchmenhez, és az idei San Diego Comic Conon újabb ütős trailer jött ki hozzá!

A sorozatban olyan hollywoodi nagyágyúk mellett, mint Jeremy Irons és Don Johnson, Jean Smart, Tim Blake Nelson, Louis Gossett Jr., Yahya Abdul-Mateen, Hong Chau, Andrew Howard, Tom Mison, Frances Fisher, Jacob Ming-Trent, Sara Vickers, Dylan Schombing és James Wolk kaptak főszerepet. Premier: idén ősszel az HBO-n!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nerdblog.blog.hu/api/trackback/id/tr4614984572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
Helló