Hoppá! Leiának is lesz egy fénykardja a Star Wars IX-ben?!?

2019. december 03. 07:22 - -Szűcs Gyula-

Az új trailer alapján igen – a rajongók szerint ő fejezi be Rey kiképzését!

leia_fenykard_lightsaber_sw9.jpeg

Nyakunkon a Skywalker kora december 19-i premierje, ami abból is látszik, hogy minden napra jut valami Star Wars-filmekkel kapcsolatos hír, pletyka, forgatási érdekesség vagy egy 3 másodpercnyi új jelenetet tartalmazó kedvcsináló trailer (a közösségi médiát elárasztó, szupercuki bébi Yoda-képekről nem is beszélve!). Nemrég egy új tévészpot érkezett a Lucasfilmtől, benne rögtön egy olyan, korábban sosem látott jelenettel, amiben Leia tábornok/hercegnő is egy sugárpallossal feszít az erdő közepén! Íme:

Carrie Fisher sajnos 2016. decemberében elhunyt, de a családjának semmi kifogása nem volt az ellen, hogy J.J. Abrams belerakja Leiát a IX. epizódba is, felhasználva minden olyan korábbi snittet, amin a színésznő szerepel, de a VII-VIII. részekbe nem kerültek bele. Carrie Fisher testvére, Todd Fisher hatalmas Star Wars-rajongó, és nemrégiben egy interjúban is úgy nyilatkozott, hogy nagyon várja a filmet, mert abban Leia valamiféle bölcs tanítómester lesz a történet végére, aki mindig segít a bajban.

Hasonló konteók keringtek már korábban is a rajongók körében egy „kiszivárgott forgatókönyvre” alapozva: ebben Leia a IX. epizódban valamiféle bukott Jedi lovagként próbálja tanítgatni Reyt az Erő helyes használatára egy dzsungelbolygón. Ám mivel annak idején ő idő előtt abbahagyta a Luke-tól vett leckéket, nem túl jó tanítómester, amin Rey bedühödik, és inkább a maga útját kezdi járni – ismerős, Luke ugyanezt csinálta a Birodalom visszavágban. No de tényleg bölcs/bukott Jedi-tanító lett-e Leia vagy egy is csak egy ügyes J.J. Abrams-trükk, aki nem először tenne olyan jelenetet egy filmje trailerébe, ami a moziváltozatban nincs is benne? Pár hét, és kiderül!

TETSZETT A POSZT? CSATLAKOZZ A NERDBLOG FACEBOOK-CSOPORTJÁHOZ, ÍGY SOSEM MARADSZ STAR WARSOS, VIDEOJÁTÉKOS ÉS VICO-FILMES KONTENT NÉLKÜL!

Imádod az izgalmas sci-fi kalandokat? Mindened a retró? Akkor Az országút harcosa képregény pont neked készült! Bátran lapozz bele itt, és ha tetszett, vedd meg a GooBo webshopjában!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nerdblog.blog.hu/api/trackback/id/tr6615335882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2019.12.04. 22:39:28

Gyula, én kedvellek, nem is neked szól a kiegészítés, hanem általában ennek a sorozatnak.
"minden napra jut valami Star Wars-filmekkel kapcsolatos ki nem szarja le hír, pletyka, forgatási érdekesség"

Exploiter 2019.12.05. 07:15:02

Hát igen.
Lukeot azért kellett értelmetlen körülmények között megkaraktergyilkolni, nehogy már szegény kiscsajnak egy vénember mondja meg a tutit. Mansplaining lenne.
Viszont így meg kell valaki más, mondjuk egy nő aki szintén csak úgy magától ért a dolgokhoz, dehát szegény meghalt közben, úgyhogy dolgoznak azzal, amivel tudnak.
Kiváncsi vagyok, sikerül-e rosszabb nézettséget hozni vele, mint legutóbb.

steery 2019.12.05. 14:16:35

Mivel a korábbi filmek premierje előtt is mindenféle bődületes kamuzásokat eresztettek meg a Düznisek, hogy bebolondítsák a mozikba a nézőket, szerintem két dolgot biztosra vehetünk:
1. Minden, ami eddig kiderült a filmről (előzetesek, pletykák, kiszivárgások), nem igaz. Egész máshogy lesz benne minden.
2. Akik már látták és agyon dicsérik, mind pénzügyileg érdekeltek a film sikerében, tehát soha nem mondhatják azt, hogy hát, ez nagyon szarul sikerült, szégyenlem magam, amiért ilyen béna filmben szerepelek. Vagyis abszolút semmit nem lehet adni a szavukra, mert kényszerűen elfogultak. Hiteles véleményeket és kritikákat majd a premier után olvashatunk csak a független kritikusoktól és főként: a rajongóktól, akiknek a véleménye sokkal többet ér bármilyen hivatásos kritikusénál.
süti beállítások módosítása
Helló