Most TÉNYLEG ingyen a tiéd lehet a zseniális Uncharted 1-2-3

2020. április 16. 18:18 - -Szűcs Gyula-

És még csak éves Plyastation Plus-előfizetés se kell hozzá! Ez a Sony ajándéka, hogy ne unatkozz otthon, a karanténban!

uncharted.png

Szinte még meg sem száradt a tinta le sem nyomtam az Enter billentyűt, hogy élesedjen az Ingyen a tiéd a legjobb Indiana Jones-stílusú játék, az Uncharted 4! posztom, mikor azt olvasom a világszőttesen, hogy az április 14. és május 5. közötti időszakban minden Playstation-tulajdonos letöltheti ingyen a Nathan Drake Collectiont, vagyis a Naughty Dog zseniális Indiana Jones-klón videójáték-trilógiáját, az Uncharted 1-2-3-at! Oké, ezt a Playtation Plus-előfizetők már januárban is megtehették, hiszen a Nathan Drake Collection volt a Sony év eleji meglepetés-bónuszjátéka (a Goat Simulator mellett), de most azok is ingyen behúzhatják, akik nem rendelkeznek éves előfizetéssel, csak egy konzollal a nappaliban (pl. jelenleg én)!

A Sony a #stayathome felhívásra rímelő Play At Home-kampány keretében ezzel a három játékkal, valamint a nem kevésbé kultikus Journey-vel szeretne kedveskedni azoknak, akik a koronavírus miatti iskolaszünet vagy home office idején egy (sőt, nem is egy, hanem rögtön három!) pompás interaktív kalandfilmmel szeretnék elütni a nyakukba szakadt rengeteg szabadidőt! No meg persze nem árt néhány új rajongót is behúzni a brandhez egy híresen jó, Playstation-exkluzív cím ingyenessé tételével, mielőtt jönne, látna és győzne az új PS5!

playstation_store.jpg

Na de ki is ez a címbéli Nathan Drake? Ugyanolyan világcsavargó kalandor és kincsvadász, mint a neves elődei, Indiana Jones és Lara Croft, valamint nem mellesleg a híres brit kalóz, Sir Francis Drake leszármazottja. Aki mostanra sokkal menőbb lett, mint a két kollégája együttvéve! A Nauthy Dog húzócímében ugyanis nemcsak hogy szerethetőek a karakterek karakterek, ütősek a párbeszédek és lélegzetelállítóak az egyes helyszínek, de maximális fordulatszámon pörög az akció, együtt nevetünk, sírunk és persze sodródunk bele az elképesztbbnél elképesztőbb kalandokba főhőssel. Nem csoda ezek után, hogy hamarosan jön a mozifilm is, Tom Hollanddal a fiatal Nathan Drake szerepében!

Korábbi konzolos játékkritikáim itt a Nerdblogon:

TETSZETT A POSZT? LÁJKOLD ÉS KÖVESD A NERDBLOG FACEBOOK-CSOPORTJÁT, ÍGY SOSEM MARADSZ VIDEÓJÁTÉKOS, INDIANA JONESOS ÉS KÉPREGÉNYES KONTENT NÉLKÜL!

Mindened a kaland és a játék? Imádtad anno a Kaland, Játék, Kockázat-könyveket? Akkor az Allansia bérgyilkosai pont neked készült! Rendeld házhoz még ma a magyar kiadást!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nerdblog.blog.hu/api/trackback/id/tr5815616674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
Helló