Eszelősen jó előzetest kapott a legújabb Assassin’s Creed videójáték

2020. május 01. 17:57 - -Szűcs Gyula-

A Valhalla alcímet viselő részben a vikingek korában kaszabolhatjuk a gaz ellent!

raven_cover_00000645_digic_ubisoft.jpg

A keresztes háborúk, a reneszánsz Itália, az amerikai függetlenségi háború, a karibi kalózvilág, a francia forradalom, a viktoriánus Anglia, a hellenisztikus Egyiptom és az ókori görög városállamok után újabb történelmi korszakba viszi el a rajongóit az Assassin's Creed széria! A Ubisoft ezúttal (ahogy azt a korábbi pletykák már jóelőre sejteni engedték) hivatalosan is a Britanniára rátörő vikingek portyázásainak idejére tették át az Orgyolkosok és a Templomosok évszázadokon átívelő árnyékháborúját a franchise legújabb felvonásában, amit Valhalla címmel vásárolhatnak meg a rajongók. A játékhoz a napokban jött ki egy igen ütős előzetes is, íme! 

Oké, persze, most sokan felszisszenhetnek, hogy a viking rablóhadjáratok idején pont nem az Assassin's Creed franchise tipikus lopakodós, rejtett pengével gyilkolós orgyilkosságai voltak jellemzőek... Sokkal inkább a kifestett arccal, vértől maszatosan, baltákat meg másfélkezes kardokat lengetve, üvöltve egymásnak rohamozó harcmodor dívott. A Ubisoftnál bizonyára sokan rajonganak a Vikingek tévésorozatért (ha kicsit hunyorítok, akkor fenti videó főhőse nekem tökre olyan, mint Ragnar Lothbrok vagy még inkább a fia, Björn), és valószínűleg a legutóbbi God of Warba is beletoltak pár órácskát, hiszen ott is az északi népek eddáinak szereplőire lett lecserélve a görög mitológiás környezet. Én mondjuk egyiket sem bánom, jöhet bármennyi vikinges játék, ha jó!

Az előzetes egyébként szokás szerint a Ubisoft házi trailergyártójának, a hazai játékipar koronagyémántjának számító DIGIC Pictures munkája, akik már a honlapjukra is kitették a fenti videót és jelenetképeket. Bitang jól mutat a portfóliójukban, az egyszer biztos! Remélem, maga a játék is legalább ilyen ütős lesz majd!

TETSZETT A POSZT? LÁJKOLD ÉS KÖVESD A NERDBLOG FACEBOOK-CSOPORTJÁT, ÍGY SOSEM MARADSZ VIDEÓJÁTÉKOS, STAR WARSOS ÉS KÉPREGÉNYES KONTENT NÉLKÜL!

Bírod a marcona, kardos-csatabárdos hősöket és az árnyékban lopózó orgyilkosokat? Mindened a játék? Faltad anno a Kaland, Játék, Kockázat-könyveket? Akkor az Allansia bérgyilkosai is pont neked készült! Rendeld házhoz még ma a magyar kiadást!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nerdblog.blog.hu/api/trackback/id/tr615653104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
Helló