Vidám verekedős videókat villantott a világszép Wonder Woman

2020. december 27. 11:56 - -Szűcs Gyula-

A Warner karácsonykor az HBO Maxra is kirakta a Wonder Woman 1984-et

wonder_woman_1984.jpeg

Míg a Dűnét és a Kampókéz remake-jét majd csak 2021-ben láthatjuk, a Wonder Woman 1984-et már nem tologatta tovább a Warner: a december 25-i amerikai mozipremier mellé rendhagyó módon az HBO Maxra is kitették amolyan karácsonyi ajándékként ezekben a koronavírusos, szomorú időkben, amikor nem hogy a mozizás, de a családdal való együtt ünneplés sem jött mindenkinek össze. Ezt a duplaplatformos premiert egyébként azért tehette meg ilyen könnyedén a Warner, mert a Warner Bros. stúdió és az HBO tulajdonosa a WarnerMedia Entertainment (volt is egyébként belőle balhé amiatt, hogy számos rendező és producer úgy készült korábban, hogy a filmje valamikor széles vásznon fog bemutatkozni, nem pedig az HBO Max ingyenreklámja lesz). A 25-i premier előtti napokban a Warner marketingosztálya több részletet is felvillantott a filmből, többek között például a plázában szaladgáló, farmergatyás rablók megleckéztetését, amiről már korábban is szivárogtak ki mókás jelenetfotók: 

Ez pedig itt egy Fehér Ház-beli látványos akciójelenet, amelyben Wonder Woman móresre tanítja Maxwell Lordot (őt Pedro Pascal alakítja) és a fogdmegjeit, miközben a Csodanő frissen feltámadt szerelme (Chris Pine) is bohóckodik valamit a háttérben: 

Ez pedig itt az első 3 perc a filmből, ahol a kis Diana valamiféle pszeudoókori amazon olimpián veszt részt Themüszkira eldugott szigetén, fényesen bizonyítva, hogy nemcsak szuperhősként, hanem már bakfis korában is profi volt a lasszó és számos egyéb fegyver hajigálásában:

A Wonder Woman 1984-et Patty Jenkins rendezte, és ő volt az egyik forgatókönyvíró is. A történet a film címében is szereplő évben, 1984-ben játszódik, ami ehetővé tette, hogy Wonder Woman feltámadt szerelme, akibe Diana még az első világháború idején habarodott bele, lépten-nyomon rácsodálkozhasson az övtáskákra, a walkmanre, a susogós mackóalsóra és a '80-as évek egyéb jellegzetes dizájntermékére.

De persze nemcsak mókából és kacagásból áll az új Wonder Woman-film. Szerepel például benne egy másik szuperképességekkel rendelkező nőszemély is, Dr. Barbara Minerva (Kristen Wiig), aki képes gepárdnővé átalakulni. Akik már látták Amerikában karácsonykor a filmet, annyira azért nem voltak tőle elragadtatva: az IMDb-n jelen poszt megírásakor 5,9-es átlaga van, a Rotten Tomatoes kritikagyűjtő oldal adatai szerint a filmes recenzorok 65 százaléka írt róla jót, a nézőközönség szavazata alapján pedig 73 százalékon áll. (via Geektyrant)

TETSZETT A POSZT? LÁJKOLD ÉS KÖVESD A NERDBLOG FACEBOOK-CSOPORTJÁT, ÍGY SOSEM MARADSZ SZUPERHŐSÖS, KÉPREGÉNYES ÉS RETRÓ KONTENT NÉLKÜL!

Imádod a harcias amazonokat? Régen minden jobb volt? Mindened a retró? 1989 óta falod a Kaland, Játék, Kockázat-könyveket? Akkor az Allansia bérgyilkosai és A veszedelem kikötője is neked szól! Rendeld házhoz mindkettőt még ma!

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nerdblog.blog.hu/api/trackback/id/tr3716358542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

steery 2020.12.30. 13:11:03

Úgy hallom, az újabb előzetesekben nem szerepel a New Order: Blue Monday számának felújítása. Pedig ez a zene akkora durranás, hogy simán elviszi (elvinné, ha hagynák) a hátán az egész filmet. Erre ezek a lükék kihagyták még az OST-ből is. Ekkora bakot lőni!
süti beállítások módosítása
Helló