Hátborzongatóan jó előzetest kapott a Sator című horror

2020. december 29. 08:01 - -Szűcs Gyula-

Sátorozók helyett kunyhólakó kocavadászokat riogat az erdő kosszarvú démona

kutty.JPG

2021. február 9-én debütál a Sator című horror, ami számos fesztiválon nagy sikert aratott (még a koronavírus előtti időkben), a szaklapok pedig olyan jelzőkkel illették a Varietytől kezdve a Bloody Disgustingon át a Slashfilmig, mint a „lidérces”, „rémálomszerű”, „felkavaró” vagy a „brutálisan könyörtelen”. No de valóban így van? Döntse el mindenki maga, miután megnézte az alábbi előzetest:

A történet főhőse egy Adam nevű fickó, aki egy titokzatos haláleset miatt a családjától elszakítva éldegél egy erdei kunyhóban. Van egy kutyája, és néha találkozik pár vadásszal, ám hamarosan kiderül, hogy más is van rajtuk kívül az erdőben: a Sator nevű gonosz entitás, aki már nagyon régóta figyeli Adam családját... A történet érdekessége, hogy a rendező, Jordan Graham félig-meddig a saját életéből merítve írta meg a forgatókönyvet (az ő családjában is volt egy súlyos mentális betegségben szenvedő rokon), archív családi videófelvételeket is rakott a filmbe, valamint szerepel benne néhai nagymamája, June Peterson, aki valóban úgy gondolta, hogy kapcsolatba lépett vele egy Sator nevű, földöntúli entitás... (via Geektyrant)

TETSZETT A POSZT? LÁJKOLD ÉS KÖVESD A NERDBLOG FACEBOOK-CSOPORTJÁT, ÍGY SOSEM MARADSZ HORRORFILMES, KÉPREGÉNYES ÉS RETRÓ KONTENT NÉLKÜL!

Imádod a mágiát és a misztikumot? 1989 óta falod a félelmetes fantáziajátékokat, azaz a Kaland, Játék, Kockázat-könyveket? Akkor az Allansia bérgyilkosai és A veszedelem kikötője is neked szól! Rendeld házhoz mindkettőt még ma!

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nerdblog.blog.hu/api/trackback/id/tr3216362164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Treff Bubi 2020.12.31. 08:49:23

A Tenettel kellene párban vetíteni:DD
süti beállítások módosítása
Helló