Eszelősen bizarr, de piszok vicces lett Nicolas Cage új horrorja

2021. január 18. 07:00 - -Szűcs Gyula-

Nehéz eldönteni, hogy a Willy's Wonderland ZS-kategóriás borzadály vagy gyöngyszem

willys_wonderland_trailer_nicolas_cage.jpg

Nicolas Cage ugyebár az az elkallódott hollywoodi tehetség, aki annak idején Oscart-kapott a Las Vegas, végállomásért, karrierje csúcsán 20 milliós álomgázsikat vágott zsebre a Tolvajtempóért meg A nemzet aranyáért, mostanra viszont szó szerint megélhetési színész lett. Volt olyan éve, hogy 5-6 olyan produkcióhoz adta a nevét, amelyek közül jó, ha csak egyre úgy emlékszik vissza utólag a néző, hogy nem is volt olyan csapnivaló. No de miért mond Nicolas Cage igent tényleg minden egyes szerepajánlatra, bevállalva a sok blődség mellett azt is, hogy olyan mémek és vicces videók céltáblája lesz, mint ez itt alant?

Nos, te nem hajolnál le az apróért, abban az esetben, ha egész életedben nem csináltál semmi mást a filmezésen kívül, és túl vagy már négy váláson, jó pár zavaros ingatlanbizniszen, dollármilliókban mérhető az adótartozásod és bankhiteled, és a régi ügynököddel is pereskedned kellett? Ráadásul ha olykor-olykor felvet a pénz, akkor az utolsó centig elvered igazi dinókoponyákra, kilenc Rolls Royce Phantomra és egy nassaui szigetre, meg olyan kincset érő, régi kiadású vintage képregényekre, mint a 2,1 millió dollárt érő Action Comics 1. száma, Supermannel a borítóján (ezt egyébként el is lopták Cage-től 2001-ben, és csak 2011-ben került elő)! No, így már érthető, miért mondott igent a jó Cage a Willy's Wonderland című filmre, amiről a trailere alapján igen nehéz elsőre megmondani, hogy ez akkor most egy ZS-kategóriás gyöngyszem vagy borzadály-e. Tessék, íme:

Egy morózus, magányos fickó (ki más játszaná, ha nem Nicolas Cage) lerobban a kocsijával valahol az Isten háta mögött, egy Amerikában régen igen nagy népszerűségnek örvendő, mechanikus figurákkal teli, régi családi kalandpark mellett. A család segít megjavítani a verdát, de cserébe azt kérik, takarítsa ki a valaha szebb napokat látott Willy's Wonderland vidámparkot. Ám hősünk csakhamar azzal szembesül, hogy az izgő-mozgó animatronic bábokat nem a vidámparkosok mozgatják, hanem maga az Ördög szállta meg! Elkeseredett harc veszi kezdetét...

willys_wonderland_poster.jpg

Mozis és on demand premier: február 12-én. Alig várjuk! (via Geektyrant)

TETSZETT A POSZT? LÁJKOLD ÉS KÖVESD A NERDBLOG FACEBOOK-OLDALÁT, ÍGY SOSEM MARADSZ HORRORFILMES, KÉPREGÉNYES ÉS SCI-FI KONTENT NÉLKÜL!

Imádod a szörnyeket és a VHS-korszakot? Faltad a '90-es években a Kaland, Játék, Kockázat-könyveket? Akkor az Allansia bérgyilkosai, A veszedelem kikötője és Az országút harcosa is neked szól! Rendeld házhoz mindhármat még ma!

 

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nerdblog.blog.hu/api/trackback/id/tr2316393000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szekőcei 2021.01.18. 10:46:04

what the F did i just watch? :D

Kell az öregnek még hajbeültetésre zsé? :D
süti beállítások módosítása
Helló