Ördögien jó húsvéti horrorral támad a Fűrész sztárja, Cary Elwes

2021. március 12. 23:06 - -Szűcs Gyula-

A Walking Dead gonosza, Jeffrey Dean Morgan is szerepel a The Unholyban

unholy.jpg

Hátborzongató előzetes jött ki a horrorfilmes veterán, Sam Raimi produceri bábáskodása mellett készülő The Unholyhoz, amiben zsolozsmázó papként láthatjuk viszont a Fűrész-filmek, A herceg menyasszonya, a Robin Hood, a fuszeklik fejedelme és sok más emlékezetes produkció sztárját, Cary Elvest. De szerepel a filmben a Walking Dead tévésorozat gyűlölt gonosza, a szöges baseballütővel agyakat kiloccsantó Jeffrey Dean Morgan is. Íme a vérfagyasztó trailer:

A történet főszereplője Alice, a fiatal siketnéma lány (Cricket Brown), aki Szűz Mária állítólagos látogatása után megmagyarázhatatlan módon képes ismét hallani és beszélni, sőt, az új csodatévő képességének köszönhetően más betegeket is meg tud gyógyítani. Ahogy egyre terjed a lány híre, a világ minden szegletéből elébe járulnak az emberek, hogy az isteni csodák szemtanúi lehessenek. Egy lecsúszott oknyomozó újságíró (Jeffrey Dean Morgan) elhatározza, hogy ő is felkeresi azt a New England-i kisvárost (naná, hogy a Lovecraft-történetek kedvelt színhelyén játszódik egy ilyen horror!), ahol Alice él, hogy kivizsgálja a rejtélyes ügyet, abban reménykedve, hátha ezzel feltámaszthatja a kisiklott karrierjét. A csodatételek árnyékában azonban baljós események is történnek, hősünk pedig egyre inkább kezdi megkérdőjelezni, hogy ezek a jelenségek valóban Szűz Máriának köszönhetők-e, és nem pedig valami gonosz túlvilági entitásnak...

sam-raimi-the-unholy-jeffrey-dean-morgan.jpg

A filmet Evan Spiliotopoulos rendezte James Herbert Shrine című regénye alapján. A Sony Pictures kissé morbid módon április 2-re, azaz húsvétra tűzte ki a mozipremier időpontját. Alig várjuk (bár moziba menni aligha fogunk)! (via Geektyrant)

TETSZETT A POSZT? LÁJKOLD ÉS KÖVESD A NERDBLOG FACEBOOK-CSOPORTJÁT, ÍGY SOSEM MARADSZ HORRORFILMES, KÖNYVES ÉS KÉPREGÉNYES KONTENT NÉLKÜL!

Imádtad a félelmetes fantáziajátékokat a '90-es években? Mindened a retró? Akkor az Allansia bérgyilkosai, A veszedelem kikötője és Az országút harcosa is neked szól! Rendeld házhoz mindhármat még ma, amíg a készlet tart!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nerdblog.blog.hu/api/trackback/id/tr5316459532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
Helló