Betyár jó az új Pókember-trailer animációs filmből buherált verziója

2021. augusztus 28. 18:16 - -Szűcs Gyula-

Ha csak egyetlen svédelt Pókember: Nincs hazaút-videót nézel meg ma, ez legyen az

spiderman_dr_strange.jpeg

Pár nappal ezelőtt szinte felrobbant az internet, amikor kiszivárgott az új Pókember-film trailere. Aztán megint felrobbant a net, mert a kiszivárogtatott előzetest (amiben még nem volt a helyén minden CGI-trükk) üstöllést letiltotta a Sony, aztán rá nem sokkal kirakták az igazi teaser trailert is Ebben a szenzációs Pókember-Dr. Strange páros mellett olyan meglepetésvendégek is feltűntek, mint Alfred Molina Dr. Octopusa a régi, Sam Raimi-féle Pókember trilógiából.

Most pedig azon pörög a fél világszőttes, hogy a 100Bombs Studios boszorkányos gyorsasággal svédelte meg a hivatalos mozielőzetest: a képregényfanatikus feltöltő ugyanis pár nap alatt összeeszkábált egy olyan trailert, amiben nem Tom Holland és Benedict Cumberbatch láthatóak Pókember és Dr. Strange hacukájában, hanem a '90-es években idehaza is nagy sikerrel vetített Pókember animációs sorozat szereplői! Íme a káprázatos végeredmény:

Ez pedig itt a Pókember: Nincs hazaút hivatalos kedvcsináló előzetese a Sonytól, amit nem lehet elégszer újranézni, annyira bitang jó!

 

TETSZETT A POSZT? LÁJKOLD ÉS KÖVESD A NERDBLOG FACEBOOK-CSOPORTJÁT, ÍGY SOSEM MARADSZ FILMES, TÉVÉSOROZATOS ÉS KÉPREGÉNYES KONTENT NÉLKÜL!

A '80-as évek óta imádod a Pókember-képregényeket? Faltad anno a Kaland, Játék, Kockázat-könyveket? Mindened a retró? Akkor az Allansia bérgyilkosai, A veszedelem kikötője és Az országút harcosa is neked szól! Vedd meg mindhármat még ma!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nerdblog.blog.hu/api/trackback/id/tr7816673446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
Helló