Fincsi lesz Tom Hanks robotos-kutyás Mad Max-filmje, a Finch

2021. szeptember 18. 23:30 - -Szűcs Gyula-

A Trónok harca egyik rendezőjének új sci-fije novemberben debütál. Alig várjuk!

finch_16_9.jpg

Új posztert kapott az egyik legnépszerűbb hollywoodi sztár, Tom Hanks geek körökben igencsak várt posztapokaluptikus sci-fije, a Finch, amelyben a 65. évét taposó színész egy kutyával és egy robottal kóborol a nagy kataklizma után megmaradt világban. Az igen ígéretesnek tűnő filmhez, ami november 5-én debütál majd az (idehaza az HBO GO és a Netflix árnyékában egyelőre kevésbé elterjedt) Apple TV+ streaming platform kínálatában, a napokban kijött egy új kedvcsináló plakát is. Íme: 

finch.jpeg

Hanks a címbéli robottervező mérnököt, Finch-et alakítja a történetben, aki a világvége után egy teljes évtizeden át éldegélt egy földalatti bunkerben a kevés túlélők egyikeként. Remeteévei alatt konstruált egy androidot, mert elkezdett aggódni, mi lesz a Goodyear nevű kutyájával, ha ő esetleg már fűbe harapott a romok alatt vagy a kietlen pusztaságban. A  furcsa trió egy nap útnak indul, hogy valamiféle jobb élet reményében bejárják azt a vidéket, ami az Egyesült Államok nyugati parti államaiból megmaradt, és eközben Finch hátha embert tud faragni a magát Jeffnek nevező androidból.

A filmben Tom Hanksen kívül Samira Wiley, Skeet Ulrich és Laura Harrier is szerepelnek majd, Jeff robothangját pedig Caleb Landry Jones kölcsönzi majd. A forgatókönyvet Ivor Powell és Craig Luck írták, a rendező az a Miguel Sapochnik, aki olyan sikeres tévésorozatok stábjában edződött korábban, mint a Trónok harca, a True Detective és a Dr. House. A film egyik producere pedig nem más, mint Tom Hanks országos cimborája, a Roger nyúl a pácban, a Vissza a jövőbe-trilógia és a Számkivetett rendezője, Robert Zemeckis.

(a Geektyrant nyomán)

TETSZETT A POSZT? LÁJKOLD ÉS KÖVESD A NERDBLOG FACEBOOK-CSOPORTJÁT, ÍGY SOSEM MARADSZ FILMES, TÉVÉSOROZATOS ÉS KÉPREGÉNYES KONTENT NÉLKÜL!

A '80-as évek óta imádod a posztapokaliptikus filmeket? Faltad anno a Kaland, Játék, Kockázat-könyveket? Akkor az Allansia bérgyilkosai, A veszedelem kikötője és Az országút harcosa is neked szól! Rendeld meg mindhármat még ma, amíg a készlet tart!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nerdblog.blog.hu/api/trackback/id/tr3916693456

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
Helló