Ütős trailer jött ki A sárga tapéta című horrornovella adaptációjához

2022. március 26. 16:00 - -Szűcs Gyula-

„Egy dermesztő és merészen eredeti látomás az őrületről!”

haunting-trailer-for-the-gothic-horror-film-the-yellow-wallpaper.jpg

A Mutiny Pictures nemrégiben kirakott a YouTube-ra egy trailert az új, The Yellow Wallpaper című gótikus horrorjához, ami nem más, mint Charlotte Perkins Gilman amerikai írónő híres feminista novellájának, az 1892-es A sárga tapétának a mozgóképes feldolgozása (a történet magyarul 1989-ben jelent meg Kozmosz Fantasztikus Könyvek-sorozat Lopakodó árnyak című novelláskötetében, olyan kiváló horrorszerzők munkái mellett, mint Stephen King és H.P. Lovecraft).

A mostani adaptáció Alexandra Loreth és Kevin Pontuti munkája, akik ezzel a filmmel debütálnak rendezőként. Íme a The Yellow Wallpaper előzetese, amelyről már most azt írják a szaklapok, hogy „egy dermesztő és merészen eredeti látomás az őrületről”:

A film egy írónőről szól, akinek az orvosként dolgozó férje pihentető kúrát javasolva leköltözteti őt a nyárra egy Isten háta mögötti vidéki birtokra. Az ódon épületben a betegeskedő asszony megszállottja lesz hálószoba különös, sárga tapétájának. Elszigeteltségében és elkeseredettségében titokban elkezd írni egy történetet a tapétában csapdába esett nőről - akit ki kell szabadítania.

A határozottan sötét és kísérteties hangvételű filmben Alexandra Loreth, Joe Mullins, Clara Hart és Jeanne O'Connor látható. The Yellow Wallpaper pár nap múlva, március 29-én kerül majd fel a különféle streaming oldalakra és VOD-platformokra.

(via Geektyrant)

TETSZETT A POSZT? LÁJKOLD ÉS KÖVESD A NERDBLOG FACEBOOK-OLDALÁT, ÍGY SOSEM MARADSZ HORRORFILMES, TÉVSOROZATOS ÉS RETRÓ KONTENT NÉLKÜL!

Imádtál anno mindent, amire ráírták, hogy „Félelmetes fantáziajáték”? Jó hírünk van: a Kaland, Játék, Kockázat-könyvek újra kaphatóak magyarul! Rendeld meg mindet még ma!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nerdblog.blog.hu/api/trackback/id/tr317790736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
Helló