Dobj el mindent, itt az új, minden korábbinál ütősebb Vaják-trailer!

2021. október 29. 18:10 - -Szűcs Gyula-

A Witcher várva várt 2. évada december 17-én startol a Netflixen!

witcher_gif.gif

Elképesztően vagány előzetest villantott a Witcher tévésorozat, amiben változatlanul a DC-filmek Supermanje, Henry Cavill alakítja a kidolgozott izmú, mogorva nőcsábászt és szörnyvadászt, Ríviai Geraltot. Nem hiszed? Nézd meg magad!

A második évad sajnos már nem Magyarországon, hanem Nagy-Britanniában (azon belül is Skóciában és Angliában), Szlovákiában és Csehországban zajlott a zajlott. Ami viszont nem változott, az a téma: a hófehér hajú, marcona szörnyvadász, lenge öltözetű varázslónőkkel és ocsmány szörnyekkel keveredik mindenféle izgalmas kalandokba. A sorozat alapjául szolgáló fantasy regényciklust „a lengyel George R. R. Martin”, Andrzej Sapkowski építette fel tolkieni igényességgel és szorgalommal (magyarul is kapható már Vaják címmel), és alighanem azért lett ennyire népszerű (könyvként és videojátékként is), mert nem a szokásos angolszász elfes-törpés-orkos szentháromság mentén született meg, hanem inkább a középkori Kelet-Európa keveredett benne a szláv folklórral. Így a Vaják főszereplői nem folyton lakomázgató meg hadakozó, fényes páncélú lovagok és naiv kislányból lett zsarnok sárkányúrnők, hanem sokkal eredetibb és egzotikusabb figurák.

netflix_witcher_poster.png

(via Geektyrant)

TETSZETT A POSZT? LÁJKOLD ÉS KÖVESD A NERDBLOG FACEBOOK-CSOPORTJÁT, ÍGY SOSEM MARADSZ FILMES, SOROZATOS ÉS KÉPREGÉNYES KONTENT NÉLKÜL!

Imádod a fantasyt? Faltad anno a Kaland, Játék, Kockázat-könyveket? Akkor az Allansia bérgyilkosai,  A veszedelem kikötője és a Visszatérés a Tűzhegyhez is pont neked szól! Rendeld meg mindhármat még ma!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nerdblog.blog.hu/api/trackback/id/tr5616739814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ser Vazul 2021.10.31. 09:37:34

"Magyarul is kapható már" kb 10éve
süti beállítások módosítása
Helló