A Trónok harca Hodorját is felkoncolják a gyilkos kedvű koboldok

2021. október 30. 06:00 - -Szűcs Gyula-

Príma horrornak tűnik a vidéki Írország mesés tájain játszódó Unwelcome - itt a trailer

hodor_death_game_of_thrones.jpg

Igencsak szórakoztatónak tűnő horrorfilmben láthatjuk ismét a Trónok harca tévésorozat nagydarab óriását, Hodort – helyesebben az őt alakító ír lemezlovast és színészt, Kristian Nairnt, aki a legújabb, Unwelcome címen futó filmjében ezúttal nem a zombiszerű Másokkal kénytelen megküzdeni, hanem a vidéki Írország aprócska, de annál vérszomjasabb emberkéivel, a goblinokkal... 

A film igazi főszereplője persze nem a Hodorként világhírre szert tevő sztár, hanem Hannah John-Kamen és Douglas Booth akik oylan kedves pár, akik a rémes nagyvárosi forgatag elől a vidéki Írország festői vidékére menekülnek. Csakhogy ott igen hamar rosszindulatú, gyilkos kis vakarcsokat fedezzenek fel a kertjük végében kezdődő, göcsörtös és kísérteties ősfákkal teli erdőben. A Jon Wright által rendezett film Mark Stay eredeti forgatókönyvén alapul. További szereplők: a Golden Globe-jelölt Colm Meaney, Jamie-Lee O’Donnell és Chris Walley. Mozipremier: 2022. március 17-én (hacsak nem közbeszól a világméretű koronavírus-járvány negyedik hulláma).

unwelcome_poster.jpeg

(via Geektyrant)

TETSZETT A POSZT? LÁJKOLD ÉS KÖVESD A NERDBLOG FACEBOOK-CSOPORTJÁT, ÍGY SOSEM MARADSZ FILMES, SOROZATOS ÉS KÉPREGÉNYES KONTENT NÉLKÜL!

Imádtál anno minden könyved, amire a '90-es években ráírták, hogy félelmetes fantáziajáték? Gyűjtöd a Kaland, Játék, Kockázat sorozatot? Akkor az Allansia bérgyilkosai,  A veszedelem kikötője és a Visszatérés a Tűzhegyhez is pont neked szól! Rendeld házhoz mindhármat még ma!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nerdblog.blog.hu/api/trackback/id/tr3516739880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
Helló