Gyűrűk Ura-feelinget és Star Wars-látványvilágot ígér az új He-Man

2019. február 26. 23:01 - -Szűcs Gyula-

Ez akár jól is elsülhet, mert A világ urai Dolph Lundgrennel ZS-kategóriás sci-fi volt...

a_vilag_urai.JPG

Többévnyi huzavona és egy helyben toporgás után is teljesen komolyan gondolják a Sony Pictures fejesei, hogy el kell készíteni az 1987-es, Dolph Lundgren-féle He-Man új változatát. Igaz, a rendezőt menet közben lecserélték: McG után aChristopher Nolan-féle Batman-trilógia társforgatókönyvírója, David S. Goyer sem volt elég jó a stúdiónak, mivel az elképzelései túlságosan grandiózusak voltak, ami az egekbe emelte volna a forgatási költségeket...

he-man.jpg

A rendezői szék jelenlegi várományosa egy testvérpár, Adam és Aaron Nee, akik Art Marcum és Matt Holloway (Vasember, Men in Black 4) forgatókönyvét viszik filmre. A Slashfilm és a Geektyrant szerint az új He-Man mozifilm a David Goyer-i úton halad tovább, az ő concept artjai alapján a Gyűrűk Urát megszégyenítően kidolgozott, szörnyekkel és egyéb fantasy elemekkel teli világban lesz egy olyan science fiction fantasy stílusú csillagközi haddelhadd, mint amilyet utoljára a régi, klasszikus Star Wars-filmekben láttunk! Ezt ráadásul nem egy névtelen forrás nyilatkozta le a geek szaksajtónak, hanem a projekt ügyeletes szörnydizájnere, Carlos Huante, aki korábban a világ legmenőbb effektműhelyénél, az Industrial Light & Magicnél dolgozott (mondjuk akkor nem értem, miért költségcsökkentés ürügyén kellett elzavarni Goyert, ha a drága és grandiózus terveit ugyanúgy megcsinálják).

skeletor.jpg

Az alapsztorin valószínűleg nem sokat fognak variálni: a szegény ember Conanja, vagyis a Mattell játékgyár szőke barbárja, Eternia hős védelmezője, az pródrfizurás, izompacsirta He-Man megint legyőzi a világuralomra törő, gaz csontvázkirályt, Skeletort! Remélem, ha egyszer végre elkészül az új film, ismét Bozai József fogja narrálni az előzetesét – legalább olyan lelkesen, mint amikor VICO-kazettán is megjelent A világ urai!

TETSZETT A POSZT? CSATLAKOZZ A NERDBLOG FACEBOOK-CSOPORTJÁHOZ, ÍGY SOSEM MARADSZ DOLPH LUDGREN-FILMES, VICO-KAZETTÁS ÉS KÉPREGÉNYES KONTENT NÉLKÜL!

Rongyosra nézted VHS-kazettán Dolph Lundgren akciózásait? Imádtad a '80-as évek sci-fi és fantasy filmjeit? Mindened a retró? Akkor a Képtelen történetek, másvilági mesék is neked készült! Bátran lapozz bele, és ha tetszett, vedd meg akciósan a Szellemlovasban! Benne van az én novellám is, a főszerepben Vinyakkal, a disztópikus jövő motoros neo-barbárjával!

keptelen_tortenetek_sarlo_kalapacs_boszorkanysag.JPG

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nerdblog.blog.hu/api/trackback/id/tr8414659261

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
Helló