Deadpool-hangulatú, tökös mozifilm készül a Duke Nukemből!

2018. március 28. 23:50 - -Szűcs Gyula-

A pankrátor John Cena lesz az űrlényekre lövöldöző, kőagyú macsó!

Az Assassin's Creed buktája és az új Tomb Raider hűvös fogadtatása sem volt elég ahhoz, hogy soha többé ne készüljön videojáték alapú mozifilm Hollywoodban. A retrólazat meglovagolva a vásznon is szétrúgja a malacpofájú űrlények seggét a jó öreg Duke Nukem. Azaz a felpumpált izmú, kefehajú, kőagyú, napszemüveges macsó, aki néhány They Live!- és Army of Darkness-idézetet elmorogva („Hail to the king, baby!” illetve „I have come here to chew bubble gum and kick ass. And I'm all out of bubble gum.”) egy egész generáció kedvencévé vált az 1996-os, Duke Nukem 3D megjelenésekor.

duke-nukem.jpeg

A filmben a pankrátor John Cena fogja őt alakítani. Forgatókönyvíró és rendező ugyan még nincs a moziváltozat stábjában, de a producerek, Andrew Form és Brad Fuller nagyon elszántak. Legutóbbi filmjük, az Emily Blunt főszereplésével készült A Quiet Place című, kritikus és közönségkedvenc horror promóciós körútján épp azt ecsetelték lelkesen, hogy egy Deadpool-hangulatú, szókimondó, fekete humorú, R-kategóriás Duke Nukem-filmet akarnak. Ami lássuk be, nem hangzik rosszul!

john-cena-duke-nukem.jpg

Ha tegyük fel 2021-re, a játék 30 éves évfordulójára elkészül a filmváltozat, az pompás alkalom lenne arra, hogy végre kiderüljön: ki csinálta meg hozzá annak idején a kultikus, magyar trógerszinkront („A pofád olyan, mint a segged. Nincs különbség!" & „Azok a kibaszott idegenek leszedték a gépemet, ezért most szétrúgom a seggüket! Tudhatnák, hogy Duke Nukemmel nem fasza kikezdeni!")? (via CBR)

TETSZETT A POSZT? CSATLAKOZZ A NERDBLOG FACEBOOK-CSOPORTJÁHOZ, ÍGY SOSEM MARADSZ VIDEOJÁTÉKOS, KÉPREGÉNYES ÉS VICO-FILMES KONTENT NÉLKÜL!

Imádod a sci-fit és a retró videojátékokat? Akkor a Mesék az ágy alól című képregény is pont neked szól! Bátran lapozz bele, és ha tetszett, rendeld meg akciósan itt!

miserere_puska.JPG

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nerdblog.blog.hu/api/trackback/id/tr8413788258

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jegkoko 2018.03.29. 21:19:31

Hűvös fogadtatása?Ez valami vicc?Amikor kenterbe verte a két angéla jolis tomb raidernek csúfolt borzalmat.

-Szűcs Gyula- · http://nerdblog.blog.hu/ 2018.03.30. 07:29:29

@Jegkoko: Nem vot rossz, valóban. De ez mit sem változtat azon, hogy az új Tomb Raider végletesen megosztja a nézőket és a kritikusokat is, nem teljesít jól a pénztáraknál (már mindenkit a Ready Player One meg az új Bosszúallók érdekel), és már arról is pletykálnak, hogy nem lesz Tomb Raider 2 Alicia Vikanderrel...

Köldök_szösz 2018.03.30. 13:37:51

Eddig még nem volt jó játék->film adaptáció szóval ezt is erősen kétlem.
Cena meg olyna hit and miss választás szerintem.

Bobby Newmark 2018.03.30. 22:56:46

Van egy játék, ami ellövi az összes létező akciófilm klisét, ellopja az összes addigi egysoros beszólást a filmekből, és pont ezért szeretjük. De aztán ebből filmet csinálni az aztán kurvára nagy ötlet, kapunk majd egy akciófilmet, ami akciófilmes klisékből építkezik, és nyomatja az elcsépelt egysorosokat...

Hát gratulálok annak, aki ezt kitalálta, és reméli, hogy ez majd pénzt fog termelni....

-Szűcs Gyula- · http://nerdblog.blog.hu/ 2018.03.31. 08:48:31

@Bobby Newmark:
Miért, a Tomb Raider nem úgy lett sikerjáték, hogy "ellövi az összes létező kalandfilm klisét, és pont ezért szeretjük"?
Aztán abból is film lett... :)
süti beállítások módosítása
Helló