Lindsay Lohan még mindig pereskedik a GTA 5 miatt – ismét vesztett

2018. március 30. 22:00 - -Szűcs Gyula-

Szerinte róla mintázták a botrányos életű, szőke cicababát, Lacey Jonast

New York állam fellebviteli bírósága is elutasította a botrányos életű hollywoodi színésznő, Lindsay Lohan keresetét, amiben beperelte a Take-Two Interactive Software-t azzal az indokkal, hogy a beleegyezése nélkül mintázták róla a GTA 5 botrányos életű hollywoodi színésznőjét, Lacey Jonast.

lindsaygta.jpg

Lohan 2016 óta hadakozik a Rock Star Games stúdióval, mivel szerinte a luxushotelben élő, folyton bíróságra járó, paparazzikkal összebalhézó, szuperdögös Lacey Jonas nemcsak hogy úgy néz ki, mint ő, de még a hangját, a viselkedését és az életstílusát is lemásolták a videojáték készítői. Ez akár még igaz is lehet, viszont azt már egy korábbi bírósági ítélet is kimondta, hogy a karakter nem konkrétan Lindsay Lohan, hanem csak egy paródia, ha úgy tetszik, popkulturális utalás, amit egy ismert hollywoodi sztárnak el kell tűrnie. Most viszont Eugene Fahey bíró konkrétan kimondta: a szóban forgó szereplő egy teljesen átlagos, húszas éveiben járó, tengerparton élő, modern amerikai nő, aki nem mutat semmiféle ésszerű hasonlóságot Lindsay Lohannel.

Nemcsak Lindsay Lohan volt egyébként az egyetlen, aki perelte a GTA miatt. Korábban Karen Gravano, a Maffiózófeleségek című reality sorozat sztárja is keresetet nyújtott be, miután magát vélte felfedezni a játékban – de a művészi szabadságra hivatkozva ezt is elmeszelték a bíróságon. (via Gametyrant)

TETSZETT A POSZT? CSATLAKOZZ A NERDBLOG FACEBOOK-CSOPORTJÁHOZ, ÍGY SOSEM MARADSZ VIDEOJÁTÉKOS, KÉPREGÉNYES ÉS VICO-FILMES KONTENT NÉLKÜL!

Imádod az akciójátékokat és a cinikus humort? Mindened a retró? Akkor a Mesék az ágy alól című képregény is pont neked szól! Bátran lapozz bele, és ha tetszett, rendeld meg akciósan itt!

miserere_puska.JPG

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nerdblog.blog.hu/api/trackback/id/tr9113791978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

victor vacendak 2018.03.31. 17:44:12

Nem Lacy Jones, hanem Lacey Jonas.

-Szűcs Gyula- · http://nerdblog.blog.hu/ 2018.03.31. 18:05:57

@victor vacendak: Hopp, köszi! Annyi a mentségem, hogy a Gametyrant is elrontotta a nevet...

NoOne 2018.04.01. 00:10:39

Akkor még cikibb... :) Amúgy a játszottál a GTA5-tel?

-Szűcs Gyula- · http://nerdblog.blog.hu/ 2018.04.01. 07:59:11

@NoOne: Csak a GTA 1-2-vel, meg a Vice Cityvel. De azokkal elég sokat!
süti beállítások módosítása
Helló