Mark Hamill újra sci-fi videojátékot csinált, és iszonyú cool benne!

2018. október 14. 19:48 - -Szűcs Gyula-

De a Squadron 42 trailerében látható Gillian Anderson és Gary Oldman CGI-mása is!

markhamill1.jpg

Emlékeztek még, mekkora menőség volt 1994-ben a Wing Commander 3-mal játszani a Sound Blasteres PC-ken? Ez volt ugyanis az első olyan epizód ennek a kultikus űrszimulátor franchise-nak a történetében, ahol már nem csak úgy szimplán pár pixelhalmazra lődöztünk a joystickot rángatva, hanem két bevetés között a korszak népszerű újításaként hús-vér színészekkel felvett átvezető videókat nézhettünk. Amikhez ráadásul sikerült megnyernie a készítőknek a Star Wars-trilógia sztárját, Mark Hamillt, aki az Indy-filmek Sallah-jával, John Rhys-Daviesszel az oldalán igyekezett helytállni az űrmacskák elleni háborúban. Így lényegében nem is űrszimulátort játszottunk, amikor leültünk Wing Commanderezni, hanem egy interaktív film sztorijában haladtunk előre azzal, ha teljesítettünk egy-egy küldetést.

Chris Roberts, a Wing Commander-sorozat atyja most pont ezt a jó kis '90-es évek feelinget idézte meg nálam a legújabb játékában, a Star Citizen világában játszódó Squadron 42-ben. Ami persze ezúttal is egy olyan sci-fi űrszimulátor, amiben Mark Hamill a főszereplő, morcos hangú háborús veterán, és benne van John Rhys-Davies is! Íme a napokban debütált trailer:

Szemfüles film- és sorozatrajongók persze Gillian Anderson, Gary Oldman, Mark Strong és a Trónok harca-sztár Iain Glen CGI-hasonmását is felfedezhetik az előzetesben. Andy Serkis pedig Gillam, King Kong és Snoke fővezér után valószínűleg itt is egy nem emberi létformának kölcsönzi majd az arcát és a hangját. Alig várom, hogy ezt az interaktív filmet is végignézhessem, némi űrszimulátorozás árán! Sajnos megjelenési dátum egyelőre még nincs...

TETSZETT A POSZT? CSATLAKOZZ A NERDBLOG FACEBOOK-CSOPORTJÁHOZ, ÍGY SOSEM MARADSZ VIDEOJÁTÉKOS, STAR WARSOS ÉS VICO FILMES KONTENT NÉLKÜL!

    Szereted a jól kidolgozott, komor hangulatú sci-fiket? Imádod a '90-es évek hangulatát? Akkor a Mesék az ágy alól című képregény pont neked szól! Bátran lapozz bele, és ha tetszett, rendeld meg akciósan itt!

    5 komment

    A bejegyzés trackback címe:

    https://nerdblog.blog.hu/api/trackback/id/tr4214300619

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Treff Bubi 2018.10.15. 08:43:33

    plusz Liam Cunningham, John Rhys-Davies és Ben Mendelsohn.

    cabeza 2018.10.15. 08:50:29

    Mark Strong es Henry Cavill is.

    Din Serpahis 2018.10.15. 12:31:30

    A legcoolabb resz Gary Oldman es az athallas a Darkest Hour-re :)

    mindbender2 2018.10.15. 22:36:16

    Ez valamikor meg fog jelenni? :)
    Ugyan már.
    süti beállítások módosítása
    Helló