A Call of Duty: Modern Warfare lesz a márciusi ingyenjáték PS4-re!

2019. február 27. 23:09 - -Szűcs Gyula-

Mondjuk egy Uncharted vagy Last of Us jobb lett volna, de azért ez se rossz!

call_of_duty_modern_warfare_remastered.jpg

A Sony bejelentette a PlayStation Plus előfizetéshez járó, márciusi két ingyenes játék címét! Az első a 2016-ban megjelent Call of Duty: Modern Warfare Remastered, (ami a 2007-es Call of Duty 4: Modern Warfare látványosan kicsinosított változata), míg a másik cím a szintén 2016-ban kiadott, és a kőszívű gémer kritikusok körében is igen nagy sikert arató puzzle játék, a The Witness.

Mondjuk szerintem egy ingyenesen bezsákolható Uncharted vagy Last of Us nagyobbat szólt volna, de az zúzós FPS-ek és az elmeköszörülő fejtörők szerelmesei valószínűleg így is nagyon elégedettek lesznek. Újdonság még, hogy a Sony ezentúl már csak a PS4-esekre ad ki ingyenes játékokat az éves előfizetés keretében, PS3-ra és Vitára nem.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nerdblog.blog.hu/api/trackback/id/tr4814661621

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
Helló