Ősszel érkezik Ian Livingstone legújabb Kaland-Játék-Kockázata!

2019. június 12. 12:20 - -Szűcs Gyula-

Az Assassins of Allansiával folytatódik a kultikus sorozat, Azzur nagyúr is benne lesz!

ff_aoa_featured-777x437.jpg

Ian Livingstone igazi angol gentleman: betartja, amit ígér. A tavaly ősszel Budapesten megrendezett Arcadia-PixelCon geek dzsemborin két új lapozgatós könyvet ígért a Kaland, Játék, Kockázat-rajongóknak, melyek közül az egyiket Steve Jacksonnal együtt írná meg 2022-re, A Tűzhegy varázslója első megjelenésének 40 évfordulójára. A másik könyvet viszont már idén szeptemberben kezünkbe vehetjük – sőt, a legszerencsésebb fanok már az augusztus 31-i, Londonban megrendezett Fighting Fantasy Festen is lapozgathatják majd (a jó öreg egyujj-kétujj-huszonegyujj szabállyal)!

A kötet címe: Assassins of Allansia. Ez egy titkos bérgyilkos szekta, amelynek a tagjai – természetesen – most épp a főhősre vadásznak. Az új kaland az eddig teljesen ismeretlen Kígyó-szigeten indul (bár ilyen hely nincs a Titán világleírásban közölt térképen), és a történet folyamán valószínűleg magával Azzur nagyúrral is összefuthatunk majd, maga Ian Livingsrone árulta el ugyanis egy Twitter-posztjában pár napja, hogy a borítón pózoló, kék burnuszos nindzsa nem más, mint Feketehomok kikötő rettegett zsarnoka!

Íme a teljes borítókép:

ff_aoa_ian_livingstone_cover.jpg

A borítóterv ezúttal is Robert M. Ball munkája, újítás viszont, hogy ezúttal már a belső illusztrációkat is ő készítette Vlado Krizan helyett. Ez egy igen figyelemre méltó lépés a Fighting Fantasy-sorozatot jelenleg gondozó Scholastic Books részéről, mivel eddig igencsak kutyázták a negyvenes rajongók a kiadót, amiért gyerekkártya-jellegű képekre cserélték le az oldszkúl fekete-fehér rajzokat. Most viszont úgy tűnik, visszatért a széria a '80-as évekbeli AD&D-borítók stílusához. Engem meggyőztek!

robert_ball_fightong_fantasy.JPG

TETSZETT A POSZT? CSATLAKOZZ A NERDBLOG FACEBOOK-CSOPORTJÁHOZ, ÍGY SOSEM MARADSZ KALAND-JÁTÉK-KOCKÁZATOS, VIDEOJÁTÉKOS ÉS VICO-FILMES KONTENT NÉLKÜL!

Megvan az összes Kaland-Játék-Kockázat? Mindened a retró? Akkor pont neked szól a Mesék az ágy alól című képregény is! Bátran lapozz bele, és ha tetszett, vedd meg akciósan a Szellemlovasban!

kjk.JPG

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nerdblog.blog.hu/api/trackback/id/tr2714890182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása
Helló