Augusztusban ingyen kinyírhatod Hitlert!

2019. augusztus 02. 15:07 - -Szűcs Gyula-

Nem a világ legjobb játékait adja oda a Playstation, de a Sniper Elite 4 azért megjárja

sniper_elite.PNG

Augusztusban sem estem hanyatt a PlayStation Plus előfizetések mellé csomagolt ingyen játékokról, mivel egyáltalán nem a korábban pletykált Star Wars Battlefront 2(!!!) és az EA Sports UFC 3 kerültek be a kosárba, hanem a Wipeout Omega Collection és a II. világháborús Sniper Elite 4.

Persze nemrég pont itt a Nerdblogon károgtam a vacak focijátékos-béna autóversenyes július miatt - aztán a végén a Playstation az utóbbi évek egyik legjobb sci-fi játékát, a Detroitot is hozzá vágta az előfizetőkhöz ingyen a valóban nem túl combos Horizon Chase Turbo és a Pro Evolution Soccer 2019 mellé, úgyhogy igazából itt még bármi megtörténhet konzolfronton...

TETSZETT A POSZT? CSATLAKOZZ A NERDBLOG FACEBOOK-CSOPORTJÁHOZ, ÍGY SOSEM MARADSZ VIDEÓJÁTÉKOS, AKCIÓFILMES ÉS KÉPREGÉNYES KONTENT NÉLKÜL!

Bejön a lövöldözés és az akció? Mindened a retró? Akkor a Képtelen történetek, másvilági mesék novelláskötet pont neked készült! Bátran lapozz bele, és ha tetszett, vedd meg akciósan a Szellemlovasban!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nerdblog.blog.hu/api/trackback/id/tr8014996200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
Helló