Máig nem tudtad feldolgozni, hogy vége a Jóbarátoknak, és már nem nevethetsz Ross bénázásain?

2020. április 18. 10:43 - -Szűcs Gyula-

Jó hírünk van: David Schwimmer új vígjátéksorozatot forgatott, Intelligence címmel!

jobaratok.JPG

Sokan máig nem tudják feldolgozni, hogy az 1994-ben elindult Jóbarátok 2004-ben véget ért, és már csak akkor lehet egy jót nevetni Ross, Rachel, Monica, Joey, Chandler, Phoebe meg a többiek bénázásain a nagybetűs életben, ha mondjuk a Netflixen újranézzük a régi részeket. Most viszont jó hírem van minden Jóbarátok-rajongónak: David Schwimmer újra sitcomot forgatott, ezúttal Intelligence címmel az NBC Peacock nevű fiókcsatornájának. Már trailer is van hozzá! Íme:

A jó Ross tehát egy nyegle amerikai NSA-ügynökként csatlakozik a brit Government Communications Headquarters vagyis a Kormányzati Kommunikációs Hivatal csapatához, hogy jól megszakértse az ottani kiberbűnözők ellen vívott harcot. Premier: július 15-én! (a Geektyrant nyomán)

TETSZETT A POSZT? LÁJKOLD ÉS KÖVESD A NERDBLOG FACEBOOK-CSOPORTJÁT, ÍGY SOSEM MARADSZ TÉVÉSOROZATOS, VIDEÓJÁTÉKOS ÉS KÉPREGÉNYES KONTENT NÉLKÜL!

Imádtad a '90-es évek legnépszerűbb sitcomját, a Jóbarátokat? Máig visszasírod azt a korszakot? Régen minden jobb volt? Mindened a retró? Faltad a Kaland, Játék, Kockázat-könyveket? Akkor az Allansia bérgyilkosai pont neked készült! Rendeld házhoz még ma a magyar kiadást!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nerdblog.blog.hu/api/trackback/id/tr7315621020

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

balazsman 2020.04.20. 12:51:23

A Peacock nem a fiókcsatornája az NBC-nek, hanem az új, mostanában induló streaming platformja.
süti beállítások módosítása
Helló